right across your face



Måndag igen, vädret suger, helgen över, helgen vad bra, yada yada..

Nej men på riktigt dårå, helgen vad faktiskt grym! GHS var ju givetvis höjdpunkten och alla klasser var superspännande och shoppingen vad grym och ja, allt var bara grymt! :) blev dock väldigt sent och var nog inte hemma förräns vid midnatt någon gång och då blev det tyvärr ett sjukhusbesök med pojkvännis men senare åkte vi därifrån i väl behåll och somnade så gott tillsammans<3.
 
Hade givetvis dåligt samvete för att Vanten fick klara sig själv hela lördagen, så var hos honom i flera timmar igår och han bjöd mig på ett riktigt underbart ridpass, lille killen <3.
 
 
 

Fredag! :)


 
Heeeej!!
 
Fredag är äntligen här, och det är ju grymt:) ! Efter jobbet ska jag åka och kolla på lite sadlar till min prins, och därefter åka till honom och pyssla och dona. Blir förhoppningsvis lite träning på galoppbanan idag.
 
Imorgon åker jag och mamma till Göteborg och där blir det hästshopping och show heeeela dagen, massa kul! :))
 
 
Såhär strosar jag runt idag i stövlar från Nylo// jacka Gant //och blus från ginatricot//

min nya häst bonivant :)

 

Oj jisses, här har det ekat helt tomt hela veckan visst. Inte haft tid alls att tänka på att ta bilder eller blogga eller något sådant, och det är väll utav en ganska given anledning såklart.

 

Jag har ju nämligen gått och blivit med häst igen ju! :D Snabbt gick det, men så otroligt nöjd det är jag minsann. Min nya häst är en KWPN Vallack född- 06, och han heter Bonivant (aka vanten). En riktig liten hoppkanon men på tok för pigg och energisk och har massa med markarbete framför sig innan vi kan kalla honom en riktig hopphäst tror jag.  Ett projekt helt enkelt, men som jag är så spänd att ge mig på. Känns underbart det här!! :)

Har spenderat en massa härliga timmar med honom i veckan, och massa fler kommer det bli :).

 

Vanten kommer det säkerligen också få läsas en massa om  här i bloggen nu, men så bra att jag äntligen har något att skriva om då ju!

I Helgen blir det GHS i Göteborg, där jag ska handla en massa nya grejer till både mig själv och Vanten! :),


Blåbärssoppa utan socker!

Åh jaa, fredag såklart! :D hur underbart!? Men innan jag tar helg skall arbetsdagen givetvis avklaras :)

Igår blev det heller ingen träning förresten, hade alldeles för mycket att göra och inte riktigt, lust(?) till det, heh…

Idag ska jag åka en snabbis till Gekås efter jobbet och hoppas att frugan gör mig sällskap, hör du det Josefin?? :*

Måste köpa lite akuta nödvändigheter till min nya kompis som kommer imorgon, hohoo!!!

Ja juste ja, visste att det var något mer.. Igår testade jag mig på att göra egen blåbär/hallon soppa faktiskt, och jesus i himmelen så gott det blev :D Helt sockerfri också! Är ju heller inte speciellt svårt, så jag gjorde en stor sats och förvarade resten i en stor mjölkkanna.

Kan berätta hur jag gjorde också, här kommer det:

 

-Ca 1 liter frysta blåbär
-7 dl vatten
-3-4 dl hallon
-3 msk potatismjöl
-Kanel
-Stevia (kan uteslutas)

 

Tag fram en stor gryta och häll i bären och vattnet. Låt kokas upp under omrörning, skall koka en bra stund! Gör en redning vid sidan om med potatismjölet och 1 dl vatten.
Häll i kanel efter egen känsla och fortsätt rör om i grytan. När bären kokats sönder, tar du av grytan från plattan och låter det dra sig en stund(jag duschade sålänge, så ca 20 minuter).

15-20 minuter senare:

 

Nu ska du ta fram en ny gryta, och även en sil och häller över soppan till den nya grytan så att resterna och kärnorna från de kokta bären blir kvar i silen.
Nu har du en fin och slät soppa utan bitar. (det som är kvar i silen kan du förvara i en burk och använda som en osötad jättegod hallon/blåbär sylt)
Nåväl, sätt på grytan igen oh häll därefter i den blandade redningen. Låt kokas upp till önskad konsistens, och sedan var det klart! Kan ätas som en varm soppa, eller ett kallt mellanmål :)

Muuums!!
 
Under uppkokning i grytan.
 
 Och såhär blev sylten :)
 
 Och här blev min kvällsmat, varm blåbär/hallonsoppa med kesellafrallor och kokt ägg, grönt te till det.

tisdag, bla bla bla :)

 

Oh shit, har suttit med huvudvärk hela dagen på jobbet än så länge blää vad trött jag blir! Sådan där jobbig spänningshuvudvärk också som verkligen går mig på nerverna för att man är ändå ganska klar i huvudet och pigg för övrigt, men så sitter värken där och spänner lite i smyg hela tiden. Massa vatten och Ipren får nog göra susen



Juste ja, igår blev det inte mycket till gym som jag hade planerat hehe..Var ju bokad på Body pumpen men när jag väl kom till parkeringen och solen lyste och det var jätteskönt väder ute, så kände jag inte ALLS för att kliva in där. Så jag ringde min fruga Josefin som var påväg hem från jobbet och det blev en låååång promenad och en massa prat istället :) my girl!

 

 

Mmmm hehe drääääg! :)

Ny vecka igång!

 
Såja, då var helgen över och en ny vecka igångsparkad! I helgen har jag till största del spenderat en massa kvalitetstid med min kära pojkvän och det har varit hur underbart som helst!

Idag skall arbetsdagen avklaras, och därefter sticker jag iväg till gymmet för ett Bodypump pass! :)

Woooow vilket otroligt skoj inlägg det här blev :)
 
 
 

underbart med fredag!

 

Sådär ja, nu var fredagen här och hur skönt är inte det? :D Mitt kära lyckorus från igår försvann lite i samband med det så otroligt ovälkomna regnet som pågått under dygnet, suck.. !! Nerrå fredag är det ju så man kan ju inget annat än att vara på bra humör :)

 

Körde slut mig själv igår på gymmet alltså.. Bodypump och Core är inget jag rekommenderar att träna efter varandra i alla fall. Blev lite för mycket av det goda, och i slutet på Coren kunde jag knappt utföra övningarna ”/ Inte pga trötthet, utan mer smärta och illamående i ryggen. Instruktören tyckte jag var tokig som tog ett corepass efter bodypumpen och hon sa att det verkligen inte är att föredra. Men man vill ju givetvis testa, annars lär man ju sig inte. Men njae som sagt, blir inte till att köra de passen efter varandra igen. Men jag är en lärdom rikare (Y)

 

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska vara med hjärtis. Men vad vi ska hitta på eller om vi ska vara hemma och mysa det vet jag inte. Återstår att se :)

 

Imorgon bitti blir det ett Cross Challenge pass iaf, underbart! :D

 

 

 


En massa jäkla lyckorus!!

Torsdag allready people!! Wihoooo minsann :D Idag har jag ett sådant där underbart lyckorus i kroppen. Känns som jag väger 2 kilo och bara flyger på moln (okej kanske lite överdrift) men idag känns allting bara väldigt väldigt enkelt, rätt och bra! Och det tycker jag är underbart. Tror alla känner igen sig i vad jag menar? ;) Man har ju sina ”fml-moments” ibland haha,  men icke idag minsann! :D

 

Idag blir det dubbelpass som gäller, Bodypump och Core. Dvs 2 h styrka totalt! Jäklar, jag måste nog äta en rejäl lunch känner jag om jag ska orka det.
blir ju visserligen spaghetti och köttfärssås till lunch för min del, och det kanske inte är det mest energigivande valet utav mat, menmen med en frukt också på eftermiddagen blir det nog bra ändå :)

 

Men hur kul är det inte att gå helt utpumpad ifrån gymmet då? Bästa känslan ju :)

 

saknar mitt hjärta <3!

 


Sovdags

Träningspasset gick strålande! Nu sova för imorgon blir det utbildning hela dagen på jobbet så måste vara skärpt:)


GODNATT!


Heads up folks, onsdag! :D

Nu sitter jag på jobbet och inväntar en liten kafferast, och därefter blir det ett sista rus innan denna arbetsdagen är avklarad. Blir raka vägen till gymmet och köra lite intervaller och onsdagens härliga Afropass senare, härligt! Har suttit och kollat omkring lite på olika enkla recept man kan göra med hjälp av sitt proteinpulver, och jisses vad man kan konstra med det där. En hel vetenskap!

 

Jag äter/dricker inte mitt proteinpulver varje dag, då jag är rädd för bieffekterna som mjölkprotein har dvs främst dålig hud och utslag. Brukar använda mig av proteintillskott enbart de dagar jag tränar styrka för att inte överdosera det. Funkar alldeles prima J. Eller ja, om jag är sötsugen så kan jag kanske fuska någon dag och göra små bakverk med det, hehe(a).

 

Jag ligger ju dessutom inte på den träningsnivån så att min kropp behöver speciellt mycket tillskott, utan det räcker med vanlig hederlig mat för mig oftast. Vilket också är att föredra framför tillskott givetvis.

 

Men absolut, det är ett väldigt smidig och effektivt medel med proteinpulver, det kan man inte komma ifrån att det är.(och jäkligt gott!)

 


Protein choklad mug-cake

Som säkert redan är förstått så var det min kära pojkvän som gav mig den vackra diamant ringen i föregående inlägg, att man kan bli så glad och känna sig så värdefull av en liten ring är ofattbart. Tack min älskling<3!

Idag har jag fått ett bodypump pass avklarat och jag pushade mig själv riktigt bra och hade mer vikter än vanligt, skön känsla:) 20 minuter jogging på det också!

Nog om småpratet. Anledningen till att jag skulle skriva från början var för att jag måste dela med mig av ännu ett sjukt gott recept. Funkar som frukost(i guess), mellanmål, kvällsmål eller liknande.



Den var riktigt god alltså, och jag är minsann än kräsen figur så tummen upp för denna mugg-kaka ni bara MÅSTE testa :)

Du behöver:

1 skopa proteinpulver med chokladsmak. (Jag har body science caseinpulver med chokladsmak)
1 msk osötat äppelmos
2 tsk kokosmjöl (funkar med annat mjöl)
1 tsk bakpulver
2-3 tsk kakao
1 äggvita
1-1,5 dl vatten eller mjölk


Gegga ihop allt med en gaffel noggrant så att det blir som en tjock smet(kommer se lite kladdigt ut). Häll därefter i det i en valfri mugg/djup liten tallrik(som är smord med något fett), och in i mikron på full effekt i 3 minuter.
Kan bli så att efter ca 1 och en halv minut "svämmar" det över. Bara låt den sjunka i några sekunder och sätt därefter på igen.

Vänd upp och ner på en tallrik och servera med valfria tillbehör! Jag tog värmda hallon och blåbär, 1 msk jordnötssmör(green choice), och lite kokos på det.

Sjuuukt jäkla gott! Ca 35-40 g protein i en liten muggkaka. Grymt!!

Dricker givetvis grönt te till det, som varje morgon och kväll :)


18 CT Guld Diamante.

 
 
 
finner inga ord.

 

 

 

Mitt hjärta, mitt allt, hela min värld <3

 

 

 

 

 

 
 

Nu är det helg allihopa :)

Hejsan hoppsan!

Då var det Fredag igen minsann, härligt! :) Hoppas vädret håller i sig hela helgen så att jag också äntligen kan få spendera lite tid i solen! Ikväll blir det mys och mat i Oskarström med pojkvän med familj, så trevligt!

Men innan dess ska jag åka hem, måste få en go PW vid havet i solskenet känner jag, underbart ju! :)

 

Gårdagens träning gick också fint. Började som vanligt med 30 minuter intervaller på rullbandet, och därefter ett Core pass som dööödade mina magmuskler, haha på riktigt det sved i magen! ;) När jag kom hem kände jag mig tvungen att gå ut och gå en runda också. Helt vindstilla, och kvällssolen värmde ordentligt, åh så skönt!

Imorgon bitti startar jag dagen med ett Cross Challange pass, DET blir utmanande. Där kan vi snacka om att nå vår maxpuls minsann :)

 

Hoppas på att vädret håller i sig nu, så behöver jag inte ha lika många dagar på gymmet framöver. Utan då motionerar jag hellre ute på vägarna i  solen :) Ca 4 gånger i veckan på gymmet hade passat mig bra, och resterande dagar på fri fot. Ja, vi får väll se vad vädret säger :)

 

Tevlig helg på er!

 

 

Vinterjackan får nog hängas in snart, den var iaf alldeles för varm igårkväll. Man vet ju aldrig, men vi kan ju hoppas vårjackorna får plockas fram :)


Träning och solsken! :)

God morgon!! Nu är det frukostdags på jobbet, men jag har redan ätit frukost så för min del blir det lite tid över till annat dvs ett litet blogginlägg :). Det var något jag skulle skriva här.. det var därför som jag loggade in ju. Totalt hjärnsläpp fick jag nu :S.. haha på riktigt. Äsch, skit i det då. Kommer jag på det så skriver jag det senare :)

 

 Gårdagens träning gick så bra!! Jag fullkomligt älskar Afro. Det är så avslappnande och samtidigt så sjukt påfrestande för musklerna. Och igår körde vi lite ny koreografi vilket givetvis gjorde det ännu roligare! Innan dess körde jag  5 km intervaller på rullbandet, och när jag kom hem åt jag givetvis min underbara ugnsbakade havregrynsgröt jag skrivit recept på nedan. Hoho den är så god :)!

 

Idag blir det Core som står på träningsschemat, spännande!

 

Myste i solen lite igår med min pojk också, sjukt härligt väder!
 
 
Muuums! En snabb gjord smoothie på hallon,blåbär, turkisk lättyoughurt och mjölk. Och lite Granola och bär på det :)
givetvis mina goda egenbakade proteinfrallor också, med ett kokt ägg. Jääkligt mättande bara haha!

V 14.. eller?

Ojdå Bloggisen, här har det inte varit aktivt.. sorry :) Orkar inte göra en meterlång summering av vad jag har gjort heller. Men kort sagt: Påsken har varit bra! På fredagen var jag uppe hos Denice i Gislaved och vi hade jättemysigt! På lördagskvällen hade jag bokat bord på en restaurang i Helsingborg för mig och Robin, så vi spenderade kvällen där och det var hur mysigt som helst! I måndags fick vi äntligen träffat Josefine och Kim en liten stund också :).

 

Usch alltså jag har inte varit speciellt aktiv över påsk får jag nog lov att säga, haha... Tagit helt ledigt från träningen och öst i mig alldeles för mycket skit. Men gott var väll det och inte tänker jag dissa påskgodiset minsann, någon måtta får det ju vara ;). Känns dock tryggt i både magen och huvudet att återgår till min normala, och något lite mer hälsosamma kost, hehe.

Har tränat mån och tis iaf, och idag blir det Afro så jodå, jag är på G igen (Y).

 

 
 Har ju färgat håret med ju! Lite mörkare, och lite rödare. Syns dock lite dåligt på bilderna men känns skitbra :)
 

RSS 2.0