Mot Midsommar

 
Sådär ja, då var det torsdag vilket betyder att idag går vi mot helg och midsommar, grymt :)!
Har inga direkta planer ännu vilket faktiskt känns jäkligt skönt(?) haha. Annars ska det alltid vara en massa stress innan midsommar. Krans som skall fixas, dricka som skall ordnas, party tillbehör, mat osv osv. Alltid en jäkla stress bara och kasst väder.
så detta året får det bli som det blir helt enkelt, inga förväntningar och inga planer. Kanske blir grymt bara för det vem vet? Nåja återstår att se :).
 

Vanten skötte sig super igår på Pay & Jumpen. Väldigt okomplicerad och avslappnad faktiskt så det var väldigt skönt :).
 

Pay & Jump

Hallå där! :)

Hur mås det?  Med mig är det bra, lite trött bara som alltid(?) dessa dagar känns det som. J A G B E H Ö V E R S E M E S T E R M E D L Å N G A S O V M O R N A R.. typ. Nej men det är faktiskt ganska strängt att sitta med datorjobb hela dagarna under sommaren. Inte fysiskt ansträngande, men man blir lätt väldigt seg och trött i huvudet. Tänk er att ha mattelektion 8 timmar om dagen med bara siffror? Ungefär så går det till :)

 

Ikväll är det Pay & Jump på Harplinge, och jag och Vanten skall vara med tänkte jag. Bara testa att se hur han reagerar på allt så jag kan få det lite svart på vitt vilken nivå han utbildningsmässigt ligger på. Så det blir lite spännande :)

 

 

Josse bosse fick vara med på min kändisblogg idag

 

 


Liseberg :)

 

Sådär ja, då var denna regniga helg avklarad! Tagit det lugnt med massa tjockismat och godis varje kväll hehe :) I lördags var vi som sagt på Liseberg, blev lite bilder därifrån som jag tänkte slänga upp här och nu.

 

 
 
tw
 
 
 
 
 

Lördag

Nu är jag påväg till stallet för att motionera fnanten lite granna tänkte jag i det härliga vädret;)
Därefter blir det nog förmodligen en tripp till Göteborg och Liseberg med mina favvisar :)(nej blir aldrig för gammal för Liseberg)


5/2 dieten

God morgon!! Så skönt att det är fredag nu. Bara arbetsdagen som skall passeras och sen tar jag helg :) Tänkte vara skittråkig och inte dra på mer än såhär idag faktiskt.

Eller jo juste!! Idag ska jag fasta faktiskt! Har blivit superinspirerad av 5/2-dieten och jag ska göra som de föreslår, testa i 5 veckor att fasta 2 dagar i veckan och äta som vanligt de resterande 5. Ska tydligen ha grymma hälsoeffekter, och om jag klarar det, trivs med det och verkligen känner att min kropp blir piggare ja då är det bara till att fortsätta med det :).

Man kan om man vill avstå helt från mat de 2 fastande dagarna, men de föreslår att man stoppar i sig lite mat men att dagsintaget inte överstiger 500 kcal.
 

Har faktiskt en ganska stor tillit till detta experiment om jag ska vara ärlig. Tycker det låter sunt och jag har oftast haft den tron att hur vi människor ursprungligen levt faktiskt är så närma hälsosamt det går att komma. Det där med att äta var 3e timme och hålla insulinet balanserar har jag aldrig tyckt fungerat. Kanske mot sötsuget, men inte för viktnedgång eller muskeltillväxt.

Nåja, jag är jättenyfiken på det här, och då främst för dess hälsoeffekter, alltså inte i viktnedgångssyfte. Får se hur länge jag håller på. Men i 5 veckor till att börja med i alla fall.

wish me good luck :)

 

 

Åh föresten här är dagens matschema:

frukost: havregrynsgröt med 1 dl fibergryn, 2 dl vatten. 133 kcal.

Lunch: 2 ägg. 180 kcal.

Etermiddag: 1 apelsin 85 kcal.

Kväll: 1 morot 40 kcal.

 

TOTALT: 433 KCAL.

Haha heja Ida!!

 

 

aw hjärtat <3

 


whadup whadup

Åååh vilken seg torsdag...Kom i säng sent igår och det får jag givetvis lida för idag, pffff! Har en halvdålig dag idag, känner mig blek, trött, varm, kall, och lite huvudverk på det också!
Nåååja, vädret suger och kommer väll förmodligen suga hela helgen, så någon chans till att få ligga och sola och få lite färg blir det väll såklart inte heller.

Ursäkta deppandet, låter ju väldigt negativ nu men det är bara som det låter.
För efter jobbet ska jag ju till min fina lilla fux och putsa och rida honom, vilket är det bästa som finns :)
Fortfarande inte riktigt vant mig vid att han verkligen är min min min hästapålle! Som jag hittat själv, betalat själv och håller på att jobba upp, all by myself! Rätt go känsla faktiskt. Min lille Vanten tant <3 ( ja smeknamnen bara flödar, kan inte hjälpa det utan det bara kommer upp nya hela tiden :( )

Riktiga namnet är ju Bonivant, första smeknamnet blir då Vanten. Men vanten rimmar ju på fnanten så alltså Vanten fnanten blir det. Men fnanten rimmar ju på tanten. Så då blir det Vanten fnanten tanten, Vanten fnanten, Vanten tanten, Vanten tant, Vanten fant osv osv.. hopplös jag vet. Stackars lilla häst att behöva höra min bebisröst och bli kallad sådana förnedrande smeknamn och bara få en massa pussar heeeela tiden. Hans manlighet blir nog inte långvarig iaf, love u <3
 
 

såhär strosar jag omkring idag :)
 

ska man gå och bli en rödtott?

 
 
hmmmmmmm
 

Got that serious look

När man är nyduschad så är det såhär håret ska se ut (Y) haha big hair?


onsdag minsann

 
 
Heeej lilla dagboken :)
 
hur går det? hur mås det? hur e lääget?
 
Med mig är det iaf bra :) Sitter på jobbet som vanligt och kollar ut genom fönstret på vad som ser ut att bli ännu en fin och solig dag.. Lyckos er som är lediga dessa dagar...!
 
Menmen inte lönt att deppa ihop för det :) för denna sommaren SKA jag ha en solig och grym semester har jag planerat. Ingenting får likna semestern förra året då alla mina kompisar och pojkvän jobbade och det regnade varje dag. haha ensamt värre.. :(
 
Tror vi alla behöver en riktig sommar nu, och än sålänge så ser det ju faktiskt riktigt ljust ut!
solsommar deluxe? ja vi säger så.. :)!
 
 
 

hehe älskar pixlromatic och alla dess roliga effekter, besatt :*

summerburst 2013

Summerburst i helgen var riktigt kul alltså!! Eller ja, snarare rätt sjukt faktiskt! Aldrig sätt så mycket folk på samma ställe tror jag, haha!
Önskade jag hade betydligt mer bilder att visa,  men tyvärr är det lille Josse som sitter inne med de flesta, och min mobil agerade inte fotograf i helgen ;).

Sjukt grym helg i alla fall med min Josefin :)

 
 

 

 


victoria Secret bikini

Nu sitter jag här på jobbet i min lilla ensamhet. Knappt en kotte här, utan de flesta är lediga. Men jag har lite fakturor jag måste fixa och dona med innan jag kan ta helg :)

Måste hinna ner till stan och köpa lite småsaker också egentligen, och sen ska jag till vanten och rida och fixa åt honom, duscha, göra mig iordning och ta mig in till stan. Allt till kl 17. jisses, och jag som verkligen är stresstålig med ;)!
 
Juste jag, fick hem mina nya VS bikinisar häromdagen, den vita invigde jag en liten stund i solen igår som jag har på bilden. Den gula var döööö snygg också, men får nog korrigeras lite här och var om den ska sitta som den ska.
Nåväl, skönt att gårdagen bjöd på fint väder, hoppas det håller i sig i helgen med! :)
 
 

Godmorgon summerburst

Idag smäller deeeeet!! Kl 17 hoppar jag och frugan på tåget som styr mot Göteborg och summerburst!! Gryymt eller!!! En hel helg i Göteborg med grym musik, härliga vänner och fint väder:) lets goo (Y)!!


working my ass off

Jeeezuz, tiden bara rinner iväg och jag har massor kvar på jobbet idag.. Blir ett kort och snabbt inlägg innan jag kan avsluta för dagen och bege mig till min bebis som skall ridas och skötas om. Så himla kul att följa hans utveckling, för det går verkligen framåt. Men förväntar mig nästan något litet bakslag snart haha, för sånt här flyt blir det sällan. Men han är duktig iaf, min vante <3.
 
 
 
 
Hittade en klänning i garderoben igår som jag konstigt nog aldrig använt? Den är faktiskt ganska fin ju? från Zara kommer den och får nog se till att använda den lite i sommar tror jag :)
 
 

summerburst 2013

Oooooj hahah, impulsivt värre! Men har precis bokat biljetter till Summerburst i Gbg i helgen, fettttt!!! Lyckades hitta ett riktigt skapligt hotell med och knep sista rummet!

Håll i hatten i helgen blir det skoj! Jisses, jag som aldrig är impulsiv hur ska detta gå.. skämt å sido  :) eller?
 

härlig helg!

Hehe vad var det jag sa om uppdatering på helgerna nu igen? Hmm, heh sak samma. Har i alla fall haft världens mysigaste helg med frugan och vi har gjort ingenting och allt typ. Tänkte inte dra ut på det allt för mycket, utan lite bilder får resumera helgen istället :)







Vi var på Göstas i Steninge och åt god härlig sommarmat på lördagkvällen.  Lax och färskpotatis för Josefin, och en Ceasarsallad för mig, mums :)! Göstas ligger precis vid havet och är verkligen ett supermysigt ställe att åka till om man är mat eller fikasugen!



 
Lördagen bjöd ju på fint väder också, så blekfisarna tog sig en tur till stranden för att bättra på brännan lite. Även Bianca kom och anslöt sig till oss! Men när solstolarna var uppe och kläderna av, försvann solen och kom inte tillbaka.. haha. Nåväl vi kinkade inte ihop utan tog istället tillfället i akt och försökte få till lite härliga hoppbilder på stranden osv. Vissa mindre lyckade än andra, men kul hade vi i alla fall! :)
 
 

Chips, godis och choklad blev det ju såklart också, och en film på det sen däckade vi gott :)
 
 

Om det möjligtvis går att tycka om en person mer, så tycker jag om min Josefin mer och mer för varje dag!! Visst har man lärt sig att bästa vänner inte håller för alltid, men den här tjejen henne är jag rädd om <3


RSS 2.0