Here we go

Nyduschad och snart fått med de mesta sakerna i resväskan, klockan står ställd på klockan 03.00 så det blir nog snart läggdags för min del. Sista inlägget jag skriver innan jag åker, så hörs när jag är tillbaka.

Ha det så bra!

Pusssss


bobbin <3


Korall

love my new pants from please!

Hem och packa

Jaha ja, idag blir det raka vägen hem och fram med resväskan och bara sätta igång och packa för inatt åker Jag, mammsen och syster minsann och enligt väderprognosen för Barcelona ser det ut som att solen kommer stanna med oss över helgen (Y).
vi har valt ett hotell precis utmed kanten av Nova mar bella beach och 5 minuter till Diagonal Mar shoppingcentre. Har höga förväntningar på denna lilla weekend faktiskt, så vi får se vad det blir av den. :)


honey and the moon


Ska jag berätta en liten snabbis någonting jag bara suttit och tänkt på ibland som faktiskt är lite intressant.. som vanligt det här med bloggar såklart. Alla läser vi nog i alla fall 1 blogg, någons blogg. Men till mig, och andra som läser fler än en blogg, tycker ni inte det är så extremt jobbigt att läsa bloggar när man INTE kan skapa en bild av hur personen i fråga är. Folk förvränger verklighetsbilden av de själva till något annat/annan. Och det tycker jag är väldigt jobbigt, som läser och besöker bloggen. En blogg ska ju vara personlig, presentera just dig som person. Måste vara så jobbigt för de som kämpar så innerligt för att förvränga deras liv till en saga, genom en blogg? Nix, jag förstår det inte riktigt. Måste vara psykiskt påfrestande för den delen också, men vad vet jag.. jag tycker jag framhäver en ganska personlig sida här i min lilla blogg i alla fall. I och för sig så skriver jag ju mest för min egen skull. Kanske det som är skillnaden. Men som sagt, jag tycker i alla fall att det är synd om de som så innerligt kämpar för att framställa genom internet, bloggar, facebook, twitter mm sina liv som något intressant och perfekt.

 

Anyway, nog pratat om det. Lite senare efter jobbet åker jag till min favoritpojk för en tripp till frösakull, och sedan därefter ska vi hem och mysa ordentligt hela kvällen lång. 4 dagar utan varandra = 1 år för oss. Kommer hem på söndag igen så det är egentligen inte så lång tid, men är jobbigare när man är långt ifrån varandra såklart, bobbin <3

 

 


Helgen

Då var det måndag igen ja, och jag känner mig faktiskt för en gång skull pigg och utvilad? Hur det kommer sig vet jag ej. Helgen har varken varit lugn eller speciellt hektisk. Valde att åka till Väla i fredags istället för lördagen och därefter åkte vi hem och däckade som två sälar. Finns inget skönare än att somna i tid efter en veckas arbete. Lördagen däremot blev lite mer fartfylld. Först var vi på Pio och åt, därefter satte vi oss på bakfickan i några timmar, och därefter gick vi vidare. En ganska trevlig kväll skulle jag resumera det som. : )

 

Haha det här är inte riktigt vad jag brukar göra.. sitta och skriva en detaljerad beskrivning på vad jag gör. Känns verkligen så ointressant, men som sagt tycker det är skoj när man någon gång i framtiden blickar tillbaka i arkiven och kan färska upp minnena. : )

I lördags på bakfickan :)

boys!

hihi plutten och jag låg och rullade oss i gräset hela kvällen igår, myste och hade oss efter en härlig kvälls promenad! :)

 


moneys are made to spend - NO!

I slutet på varje månad eller rättare sagt, när lönen har kommit så brukar jag gå in på min bank och kolla alla köp jag har gjort under månaden. Eftersom jag aldrig handlar med kontanter utan alltid med kort så är det till en väldigt stor fördel för att ha en översikt över sin ekonomi.

 

Jag lägger upp det i 5 kategorier där jag räknar ut hur mycket jag har spenderat på vardera kategori. Som vanligt så vinner alltid kategorin shopping med hästlängder, men när jag kollade hur mycket jag spenderat på kläder den här månaden så fick jag mig fan en tankeställare. Behöver inte säga hur mycket, jag tycker det är oförskämt att prata om pengar, men en 5-siffrig summa räcker att säga. och här går jag och frågar mig själv vart mina pengar tar vägen. Inte nog med det, utan jag går alltid och beklagar mig och påstår att jag inte har några kläder när jag ändå handlar hela tiden, och sedan bli det som vanligt att jag rensar min garderob nästan varje månad, och skänker sakerna. Måste sluta upp med allt detta, tycker det är tragiskt,patetiskt och ytligt faktiskt, och det finns extremt mycket vettigare saker att lägga pengar på.

 

Ska börja skriva en liten budget tänkte jag, ta tag i min ekonomi och sluta bränna mina pengar som en 13 åring som precis fått barnbidraget. Jag är 20 år för tusan…



Haters gonna die

Tjolahopp! (vilket vackert uttryck för övrigt) Idag blir det ett inlägg som varje fredag börjar likadant. Fasiken vad skönt med heeelg! Ska njuta av vädret till fullo, kanske sola lite också om jag får tid över till det, oh så skönt. Ikväll blir det inte många knop gjorda, tänkte ta det helt lugnt och imorgon blir det en tripp till Väla och därefter mot Pio för lite käk och firande på kvällen och därefter får vi se vart kvällen tar oss. Lönen har ju faktiskt kommit så känns ytterst dystert(vad rolig jag är med rim) att åka hemåt, men som sagt vi får se : )

 

Älskar förresten mitt nya halsband, tycker det är superfränt och väldigt praktiskt också. Du kan hänga vad du vill i det och jag har valt att hänga en gammal gammal kistnyckel som jag blev väldigt nöjd med.

 

Jaja, *have to get back to work*

 

Ha en fin helg!

 


paint my nails

Hejsan hoppsan! Tänkte bara visa dessa fina naglacken jag kapade på Bianco för någon dag sedan. Är helt kär i färgerna, och de är så rätt också, så nu blev mina naglar fina och fräscha igen : )

 

Nästa vecka åker jag till Spanien, ska bli väldigt skönt faktiskt!

 


who knows, nobody knows


Ganska fint att mötas av presenter och blommor av min ögonsten efter en dag på jobbet får jag faktiskt säga. En fin gest, av en fin människa, med fina saker. De andra två presenterna är vi överrens om att vi ska hålla hemliga haha ;) (och nej det är inte sexleksaker) men väldigt personligt faktiskt :)

 

Fina människa <3


love to make love to you

Hejsan Hoppsan, här bara flyger dagarna i väg! Precis ätit frukost och tagit mig en 5-minutare i solen, gott!
I helgen blev det lite festligheter, Lydia fyllde 20 år och skulle firas så lördagen spenderades till det! :)
my homie <3

9 crimes

Morning morning! Visst känns det som att det är helg nu igen? För många är det ju visserligen det, men jag är bara ledig imorgon och jobbar som vanligt sedan på fredag.

Igår kom Alma till mig, och vi var ute på en LÅNG härlig promenad i det sköna vädret. Därefter skulle jag ge mig på och baka pannkakor, riktiga special-pannkakor utan något som helst mjöl i. Och gissa om det blev gott? :O mmm yam yam! Skulle egentligen fått en brödlimpa bakad också, men tiden fanns inte till det dessvärre.

 

Idag åker jag direkt till Frida efter jobbet, därefter tänkte vi spendera kvällen på bulls med lite annat folk, trevligt trevligt!

 

Ha en fin kväll!

 


music is your soul

Jävlar vilken skillnad! Lyssna här..

 

Jag brukar aldrig ha musik i öronen när jag är ute och promenerar för mig själv, för det första så sitter aldrig hörlurarna kvar i mina öron, utan åker ut och tappas hela tiden, trasslar alltid in mig i sladden osv. Allmänt jobbigt att ha med lurar på en promenad. Men häromdagen när jag skulle ta mig en promenad vid 21:30 på kvällen tänkte jag ju att jag såklart måste ha hörlurar. För att gå i mörker, eller kvällstid innebär en massa inbildningar för mig. ”hör” någon bakom mig, kommer bli attackerad av en älg, björn eller liknande. Min barndoms mardröm ” mannen i gummistövlarna” står alltid i skogen med en motorsåg och kollar på mig. Ja, jag har många inbildningar när jag är ensam, just därför jag sällan är det.

 

Men nu tänkte jag att jag får bara klara det. så jag gav lurarna ett nytt försök, satte ett pannband över dom så dom säkert skulle sitta kvar och sedan satte jag på spotifyn och började min promenad. JÄVLAR vilket tryck jag fick, alltså push! Jag bara gick och gick, höll samma takt hela vägen. Bara gick och gick, kände inget stopp i mig och vilken skön känsla det va med musik till alltså. Blev tillslut världens längsta powerwalk ever(!) för mig, och jag var inte ens trött när jag kom hem. Jävlar säger jag bara :) Här blir det lurarna i varje dag jag ska motionera i fortsättningen, grymt ju!


disgusting

Usch, jag måste bara varna er nu. Ät aldrig på gillbergs restaurang i Frösakull. Den som ligger precis vid Ica. RIKTIGT grisig mat, att dom ens får servera mat på det stället, mår dålig bara jag tänker på det.

 

Jag och Robin var verkligen extremt hungriga och var så sugna på något riktigt gott, och efter ett kort besök hos min syster i Frösakull så sa hon att på Gillbergs har dom ett brett utbud och massa godsaker att välja emellan. Kort sagt, vi åkte dit, slog oss ner och beställde. Blev plankstek för min del, och kycklingvingar med pommes och Aoli för Robins del.

 

Ja, när maten väl kom in så var vi bara SÅ sugna på att hugga in, vrålhungriga! Köttet var rått, potatismoset var fruset i mitten och likaså min sås jag fick vid sidan om var det isklumpar i. Alltså helt oätbart! Jag skickade tillbaka min planka och sa att dom får steka köttet och varma maten. När jag fick tillbaka den så var det inte mycket bättre. Såsen rörde jag inte, moset var förfärligt, och köttet fick jag tugga tills mina käkar domnade.

Vidare till Robin, han tog ett bett på sina kycklingvingar. Därefter la han över dom på en tallrik och åt sina pommes istället. Jag behöver inte ens berätta hur kycklingen såg ut eller hur den smakade.. gräsligt!

 

Vi blev på så extremt dåligt humör båda två, men istället för att tjura åkte vi till glassbaren och åt helt fantastisk god glass, vilket genast fick oss på bättre humör igen. Kort sagt, dagen var räddad efter vårt vidriga och absolut sista besök på Gillbergs.

 

Jag kommer frossa glass HELA sommaren! :))


Fredagsmänniska?

Haha ibland skrattar jag faktiskt åt mig själv, saker jag gör och hur jag är, det är okej att göra det va? Denna gången för att jag fredag på fredag, varje gång bevisar för mig själv att jag tydligt och klart INTE är en fredagsmänniska.
Utgång, myskväll, filmrace-kväll, sitta-uppe-länge-och-prata-kväll, ja listan går lång och vad det än är så KAN jag inte hålla mig vaken. Det är näst intill omöjligt för mig att hålla ögonen öppna till senare än 22-23, hur mycket jag än vill och försöker. Jobbar ju heltid 7-16 varje dag, så fredagarna är mig inte till fördel för jag är alltid helt slut!
Igår var jag hos Alma och vi kollade på film, åt godis, pratade och gjorde verkligen inget speciellt Men klockan 22 då skulle vi kolla på TV hade vi bestämt, så vi väntade och väntade tills klockan tillslut blev 22. kl 22:02 låg jag som en död fisk och sov såklart. Stackars Alma och alla andra kära som har en så tråkig kompis på fredagar <3
Klart och konstaterat, jag är verkligen ingen fredagsmänniska!

nails


så ska det se ut, yes!

Jag tycker till och med att man nästan kan skippa det franska på naglarna. Neutralt, naturligt och så fint och fräscht!



Finally.. fixat ny nageltid hos syster på måndag, ska bli skönt att få naglarna slipade, putsade, manikyrerade, insmorda och oljade!

På tal om naglar! Ouf vad jag höll på att experimentera och ha mig tidigare. Långt skulle det vara, mönster skulle det vara, färger skulle det vara, diamanter skulle det vara.. osv osv! Hade inte likadana naglar en enda gång utan trixade och hade mig hela tiden. Nu är jag INTE fascinerad av sådana naglar för en sekund. Så naturligt det bara går är sååå fint! Gärna avrundade på tippen också, annars ser fingrarna lätt väldigt tjocka ut tycker jag.. (på mig med väldigt små händer i alla fall)

 

Måste väll faktiskt ändå säga att min syster gör väldigt fina naglar! Här är två bilder på två olika set jag har haft tidigare :)

 


en tripp till Danmark


Jag hittade den här bilden på min förra blogg, och fick en riktig flashback på när den togs.

Tidigare var jag medlem i MUF (moderata ungdomsförbundet). När man är med detta/dessa förbund så åker man på ganska mycket tillställningar tillsammans. Både politiskt inriktade, men också i mer nöjes-lagda syften.

Den här gången blev jag och Katta bjudna att åka med MUF skåne till Danmark, där vi skulle bo i stugor och vara på/i (?) Lalandia, haha :)! Det var en sådan skön och rolig helg. Våra liv måste förlängts med flera år just den helgen, för vi skrattade konstant i 3 dagar.  Det var ett sådant härligt gäng. Självklart fanns det de som var mindre roliga, men majoriteten vad så sköna och det var faktiskt en helg att lägga på minnet tycker jag! De människor jag har tydligast och klarast minne av är helt klart Ted och Mattias, så roliga och trevliga! Haha skrattar bara jag tänker på resan, minnesvärd helt klart!

 

Ted och Mattias, haha hoppas ni har det bra nu vart ni än är guys!

 


Mazta...

Ja men guud vad bra det blev med en promenad idag .. Nej spöregn och storm får mig faktiskt att stanna inne i myskläderna istället. Synd dock, för hade verkligen behövt röra på mig lite idag känner jag.
På tal om något annat, här ska jag presentera min katt! Eller ja, min och min. Han var min rättare sagt, nu tar jag inget vidare ansvar för honom eftersom att jag aldrig är hemma, och faktiskt tråkigt nog så finner jag inget intresse för honom. Han är arg, han bits och rivs och lever helt i sin egna värld. närmar du dig hans revir när han ligger och slickar sig om tassarna..ja attack! Han är inge vidare rolig faktiskt..
Man riktigt ser i hans ögon hur ond han är, mördarkatt...

....

Det är så jobbigt när man bara går och går och hoppas att man hittat en ny runda, så kommer man tillslut efter fleeera kilometer, till en vändningsplats och måste gå samma, hela den gångna vägen, tillbaka..igen! Finner ingen som helst ro i det. Och det hände mig igår så jag blev sur och hittade en öde trappa som jag satte mig på och sjönk ner i mina djupaste tankar. När jag tillslut tänkte på att jag satt för mig själv och surade på en trappa mitt i skogen för att jag inte lyckades hitta en runda, så tog jag förnuftet till fånga och började gå igen.. jag blev nämligen hungrig.


are you ready for this?

Har faktiskt gått och tänkt på en sak, en sak jag tycker är lite underlig och inte riktigt förstår mig på. Jag har sett många skriva det, men framförallt har jag hört många säga det. Och varje gång någon har sagt det eller jag har läst det, har jag kollat snett upp och höjt mina ögonbryn och alltid tänkt.. ”HUH!? :S”

 

Jo det är nämligen när flickvänner säger att de för länge sedan slutade att göra sig iorning eller bry sig om sitt utseende inför sina pojkvänner. Går alltid utan smink, rufsigt fett hår och mjukiskläder. För vilken anledning? Jo, för att de ”bryr” sig inte längre och ”min kille älskar mig hur jag än ser ut”. Absolut, det köper jag men det är inte attraktivt någonstans att mysa med någon som luktar gammal trasa i håret, eller ha hårväxt som inte är uppdaterad på flera månader. Ja ni fattar vad jag menar!

 

Alla, verkligen alla är medvetna om att man automatiskt dras mer till fräscha människor, människor som luktar gott, osv osv.. det bara är så, det ligger liksom i människans natur och det är inget vi kontrollerar eller styr. Så varför i hela friden skulle man då inte vilja vara så fräsch som möjligt dygnet runt framför sin pojkvän?

 

Det jag inte förstår är att, om det är någon i världen man VILL vara fin för, så är det ju givet och helt självklart sin pojkvän! Eller? Om du har köpt nya kläder, vem vill du visa dom på dig för? Jo din pojkvän! Om du känner dig jättefin någon dag.. vem vill du träffa och visa dig för? din pojkvän! Om du köpt nya fina underkläder, vem vill du visa dig för? Jo din pojkvän!

 

Så det där snackat med att ”jag bryr mig inte längre” känns så irrelevant och…oattraktivt(?)

 

För mig FINNS det verkligen ingenting värre än att inte känna mig fräsch, jag mår riktigt dåligt då och absolut om jag ska umgås med min pojkvän! Jag säger inte någonstans att jag går runt i smink varje gång jag umgås med honom, verkligen inte, för det är ganska sällan. Men jag pratar mest och fräschheten och den självklara egenskapen att bry sig om sitt utseende lika mycket som när man är med sin pojkvän, som sina kompisar.

 

Det är bara därför jag har svårt för att höra folk säga ” jag slutade bry mig för längesen” och tycker på något sätt att de är jättetuffa?. Det är verkligen ingenting tufft med att långsamt men säkert förstöra attraktionen och spänningen mellan pojke och flicka. För omedvetet så gör det faktiskt det tillslut, jag lovar! Säger inte att ett förhållande bryts av en sådan orsak, men attraktionen till varandra.. förstörs!

 

Jag är verkligen inte fixad dagligen när jag  umgås med min pojkvän, MEN jag bryr mig. Jag skäms inte en sekund när jag är helt ofixad och precis kommit från stallet, däremot känner jag mig obekväm. Klarar inte av att känna mig ofräsch för en enda sekund, uäärk!

Visst, absolut det är en person till person-grej också. Vissa trivs kanske som bäst med sig själva när de varit på gymmet, har gårdagens smink på sig, osv osv. Jag är kanske ett överdrivet exempel eftersom att jag är så petig men ni som inte bryr er alls, er förstår jag mig inte på, för det är faktiskt inte attraktivt att lukta svett, eller gå i gammalt smink. inte ens för er pojkvän!


- HEY, YOU WANNA HAVE SEX???


life

Usch, idag var det inte nådigt att kliva upp ur sängen, hängde stora tyngder i mina ögonfransar.. för öppna ögonen, det gick inte snabbt vilket självklart resulterade i att jag kom för sent till jobbet! Visserligen ska jag sitta över en bra stund idag så gör inte så mycket, men att man är så trött är ju bara så tragiskt.
Igår var jag ute en lång och härlig kvällspromenad med Alma, så uppfriskande för min osannolikt fruktansvärda kroniska huvudvärk som aldrig försvinner.
Min fina pojkvän hade köpt present till mig igår, och han vet alltid precis vad jag vill ha och har alltid lyckats vad han än har gett mig. Jewelry is a girls best friend, right? :) Älskar dig finispojken! <3

true friendship

saknar dig, så mycket.. kooooom fina vän <3

l-l-l-l-lady g

Nu var det fixat och klart, eller ja vi fixade det förra veckan, men idag kommer biljetterna! Åker till Gaga i stockholm den 31 augusti med tjejerna!! Kommer bli så extremt fett, och vi kommer ha såå roligt! Givetvis kommer vi inte bara åka upp och kolla och sedan åka hem, utan vi ser det som en liten roadtrip och kommer stanna i några dagar och njuta av huvudstaden och alla dess härligheter som bjuds på i sommar. Jag längtar! :))

 

 

 


I dont hate you, im just saying that if you would get run over by a buss, i would be driving that buss.

ego, in a ego-world.


slutar nuuuu, vilket innebär heeelg! Så extremt skönt och efterlängtat!! :) Nu ska jag bara ner till stan en snabbis, och därefter raka vägen hem för sen kommer Robin bobin så ska vi leka hela kvällen lång. (jag har ju grova fobier för att vara ensam hemma.. i know, grow up dork!). Tanken är väll också att vi ska agera chaffisar till mina föräldrar, så done deal. Ha en fin helg! :)

is anybody out there?

//Tröja, American vintage// Linne, American Vintage// Jeans, Gina tricot// Skor, NUDE// Brillor, MQ//

inc blue





//Kofta, Ra-Re// Tröja, Saint & Mortal// Linne, American vintage//Klocka, O.n.e//


nosssaa

Uh la la… Vädret är så PANG-BAF-BAM-DAF!! Japppp, det är nu det börjar.. alla går igång på vädret och lägger upp sina första grillbilder för året, bara sisådär 100 bilder säkert på kött såg jag på facebook igår, åh rått kött..<3 Nej, men istället för att kolla på vilddjuren ovanför glöden tog jag förnuftet till fånga och valde helt enkelt att enkelt men säkert, logga ut. :) Halvvegetarianen i mig träder smått fram, men å andra sidan.. kläppte ju i mig 3 grillade korvar själv igår kväll så vad har jag att säga till om? :)

 

Igår var jag och älsklingen på Väla, fick med mig massvis med sommarfint hem så där lämnade jag varuhuset med ett leende på läpparna. Fast leendet varade inte sålänge, för vi körde fel och körde ut på E4 N, för vi trodde det stod E6 N..Stockholm here we come! Äsch, blev bara några extra mil att köra, som var väldigt betraktade och uppskattade av super-lätt-irriterade Ida och Robin, haha älskar oss ibland!

Vi kom tillslut fram till Halmstad, och då åkte vi direkt till Sofia och grillade och hade oss i det underbara vädret.

Sist men inte minst så åkte vi hem!

 


RSS 2.0