HAHAHAHAHAH ASG!!

HAHAHAHAHAH dör lite, åkte på motorvägen från Varberg till Falkenberg, låg i omkörningsfilen på vägen och ser en bil komma snabbt som FAN bakom mig, jag hann inte göra något eller knappt reagera, förräns jag såg att bilen körde om mig på högersidan, så jag snedade bakåt på vem idioten var...
då sitter det en TANT en riktig tant i minst minst 70 årsåldern med silvirgt hår, solglasögon, en hand på ratten och andra med armbågen lutad mot fönsterkanten, fullkomligt BLÅSTE förbi mig i MINST 160 km/h i en sport BMW !!!! jag var i chock i kanske 10 sekunder, därefter började jag asgarva för mig själv! Snälla tänk er synen, jag uttryckligen dog alltså, steeeen skön!! hahaha

ljuva fredag

Sköna, ljuva fredag känn dig mer välkommen än någonsin! Haft en rejäl förkyling som har stalkat mig hela veckan lång, det tar på krafterna och energin försvinner totalt.. inte nog med det så har jag kännt mig lite illamående både igår och idag, lite halvtrist men blir därför en relativt lugn helg så jag har nya krafter till den kommande veckan.
På tal om något helt annat, kan man inte bli galen på andra trafikanter när man är ute och kör bil? Alltid när jag kör till och från jobbet på motorvägen, så ska en annan lastbil av någon riktigt skamlig anledning försöka köra om en annan lastbil.. jag menar, vad är vitsen? omkörningen tar flera minuter och vi övriga trafikanter hamnar ju i en bilkö i 70 km/h. Nej jag förstår det bara inte, det är mycket svordomar som flödar runt i mitt huvuc och ut genom munnen i de lägerna.
Men sen kommer ju det klassiska, det bästa med hela proceduren, höjdpunkten på dagen. Blicken du ger när du långsamt långsamt kryper förbi den skäggiga människa som sitter i lastbilen. Lite kisande ögon, nedsänkta ögonbryn, ihopkrympt mun och bara ger den där mördagblicken som bara du kan! Och därefter trycker gasen i botten och ger en liten vink.. aaaah den känslan, den är go den!

för mycket fritid?

Blää hade så tråkigt innan, älskligen jobbade till 19.00 och jag var hemma betydligt tidigare, men han fick sig nog ett litet skratt när han slutade tror jag minsann, men jag tror jag har för mycket fritid...

Få de perfekta ögonbrynen på 5 minuter

Jag ska nu beskriva och berätta hur jag tycker man får fram riktigt snygga ögonbryn, och vad som passar vilka osv.. Jag har absolut ingen aning om någon alls bryr sig, men jag skriver om det för jag tycker det är intressant och för mig en kul grej :)
För mig är ögonbrynen hela grejen, fokuset i ansiktet, det enda som skall vara fint. Jag älskar ögonbryn och kan sitta och experimentera och pilla med mina dagarna långa om det så skulle vara. Nog för att jag tycker det är viktigt med fina ögonbryn, så är det ett viso faktum att ögonbryn kan göra en människa helt annorlunda, det gäller bara att hitta vad som passar varje individ eftersom det finns så otroligt många olika former.
Jag ska inte göra inlägget jobbigt, så jag ska skriva så kortfattat jag kan.
vi börjar med min bild, en liten snabb skiss på de 4 former jag tycker är snyggast.
(OBS, detta är målat med blyertspenna och kan tänkas se väldigt påklistrat ut i ansiktet pågrund av de markanta ramerna, men man får använda sin fantasi och skugga ut ramen lite.)



Nummer 2 är läckert som tusan! ;)



HUR ser ditt ansikte ut? här har jag några olika alternativ, kolla om något passar in på er mer:
- Väldigt litet ansikte, med ganska så stor/normal mun, små ögon och en liten näsa: I ett litet ansikte är det jätteviktigt att man INTE lägger brynen tjocka, det kan då göra att du ser väldigt "uppstoppad" och arg ut. Så undvik tjocka bryn. I ett litet ansikte skulle jag följa exempel 1 . Följ näsbenens skugga som delar på sig ovanför ögonen och bara gör en mjuk linje som bara följer ögats form. Ett litet ansikte brukar också oftast innebära en kort panna, där av anledningen till att inte lyfta de för mycket i böjningen, utan bara låta de följa ögats kant.
- Smalt och lite mer avlångt ansikte, med lite större mun, normal stora ögon och relativt kort panna:
Här hade jag följt exempel 2 som egentligen är min favorit om man får till den fint. Denna formen gör så att fokus hamnar mycket på brynen, och avtar fokus från munnen och de lite smalare ansiktet. Man får passa sig lite vad för ögonskugga man lägger till exempel 2. mer om det kan jag ta i ett annat inlägg, men för mycket sotning brukar inte passa särskilt bra. Denna formen får man gärna göra lite skarpare i färg, dra på lite extra med ögonbrynspenseln/pennan.
- Lite rundare form på ansiktet, mindre mun, stora ögon, och högre panna. (här utgår jag från mitt eget ansikte):
Utan tvekan exempel 2 och 3 är som gjorda för mitt ansikte. Med en högre panna är det viktigt att man får ett rejält lyft i brynen, annars kan det lätt se ut som att någon har bankat ner ditt ansikte uppifrån och att alla ansiktsdelar ligga på samma plats. Ögonbrynen är det absolut viktigaste till denna ansiktstyp, eftersom ögonen ej behöver mycket smink, och att munnen ej drar åt sig någon fokus så du kan lägga allt fokus på brynen.
Dock en mycket viktig sak som alla borde veta, ett fel som jag gjorde under en längre tid. Jag började med brynen på tok för långt ner mot näsan. Spelar ingen roll hur böjningen ser ut om du inte har fått en bra rundning som jag kallar det främsta partiet. Så alltså lutningen på brynets första parti skall gärna gå lite vågrätt, eller ja mycket mer vågrätt än lodrätt, så att det mer "ligger" ner än stupar som en skidbacke. (Med lodrätt syfte så menar jag så som första partiet i exempel 2 bilden)
Vad som händer om du lägger brynen långt ner, närma ögonen och långt emot näsbenet är att du inte kan sätta upp håret för din panna ser ut som en fotbollsplan, plus att du ser väldigt väldigt arg ut.
- Markanta kindben, mindre ögon men lite "kis" aktiga så det är något längre på bredden, stora läppar, normal form på ansikte, lite avsmalnande näsa med ganska markanta nässkuggor:
Här tycker jag att exempel nummer 4 är jättefint. Markanta ögonbryn med två skarpa rundningar med en lagom böjning, som följer hela vägen ut tilll ögonslutet. Här kan man välja vilken nyans man vill ha, beroende på hudtyp och hårfärg. Dessa bryn skall ej börja för långt ut, utan hellre att de börjar något längre in mot varandra.

Detta var en liten snabbis hur du matchar dina bryn med ditt ansikte, finns ju såklart tusen olika ansiktsformer och ingen är ju den andra lik, men jag utgick från de bryn jag tycker är finast och vad för ansiktstyper de passar bra till. Jag har SÅ mycket information som jag tror faktiskt kan vara intressant att veta om ögonbryn, men risken är att inlägget blir så otroligt långt.
Men vidare nu till steg 2. Nu vet vi vilken typ av form och modell vi ska ha på våra ögonbryn.
antingen gör ni som jag gör, skissar egna och klipper ut de till mallar i plast. Helt underbart fint och stilrent blir det, inget kladd, eller ojämnhet, utan du bara målar efter mallen du har klippt ut. Det är väldigt effektivt och går mycket snabbt och smidigt. våt plastmallen med lite vatten, och sätt dit den och fyll därefter i med din pensel eller penna, walla you're good to go!
På detta sätt kan du göra mallen precis hur du vill, vad du tycker är snyggt och vad som passar dig. du kan ju se på någon kändis på bild " wow vad snygga ögonbryn" Ja men sätt dit ett tunt papper på datorskämen och måla med en blyerts penna av de vackra ögonbrynen som du skådar på megan fox. Klipp ut din skiss och måla av den på en plastficka t.ex. och klipp ut. Hur enkelt som helst att få dina drömmars ögonbryn.


Också mycket viktigt är ju såklart vad du täcker med, alltså vad du använder att måla brynen med,det funkar inte med en vanlig kajal som jag sett många använder. Ögonbryns skugga och en liten pensel ger egentligen det naturligaste resultatet, men en bra bryn penna är också väldigt effektiv, jag använder mig av båda. Pennan till att skapa formen, och färgen till att täcka med.
Jag tycker det är en räddning för många, vissa har inte ens ögonbryn, vissa har vita och kanske vill ha mörka, osv. Det går att fixa vilka ögonbryn man vill, på bara några minuter.
Och sedan finns det ju några stycken som inte behöver ändra form på sina och har helt perfekta utan någon kosmetisk tillsats. De 2% utav världsbefolkningen kan ju vara stolta ;)
Och tro inte att alla perfekta ögonbryn ni ser på kändisarna, att det är fuskigt för dom att de ser ut så och bla bla bla, de gör både kirurgiska ingrepp, och kosmetiska tatueringsbryn nästan hela bunten! vi gör det lite simplare, så det går bort med tvål och vatten åtminstonde;)
vet inte om det här var intressant, men gjorde det så kortfattat som möjligt :)
Exempel på en mall

tonight we are young

Lite bilder från i lördags :)

världens tråkigaste sak :(

aaaaa, en tråkig sak har inträffat..Jag och älsklingen min hade bokat resa till turkiet och skulle åka den 14 april, som vi nu inte kan åka på :( :( Anledningen är då den att han fått ett jobb alldeles precis vilket såklart är en helt fantastisk nyhet, men tycker ju att det är tråkigt att vi inte kan åka förrän senare i år, såg verkligen fram emot denna resan. Jaja, fantastiskt att han fått heltidsjobb i alla fall! vi börjar spara pengar redan direkt till något större i slutet av detta året, så har någonting att se fram emot med Robin vilket är nice i alla fall :)

Molly Sanden tjock?

Åh gud, jag blir så trött.. HUR kan pressen och media gå ut med sådana rubriker och skriva att Molly Sandén är tjock, och att hon såg så "biffig" ut i årets melodifestival., skrämmande eller? För det första så har hon gjort en riktig make-over som passar henne så bra, hon har en helt vanlig ungomlig kropp, varken tjock eller smal.. inte ens mullig. Och ändå ska media hålla på med sådana trakasserier, blir så arg bara det är så förnedrande mot alla andra också!! Tycker Molly är så fruktansvärt snygg nu, tjock? vafan, inkompetenta idioter hela bunten :S
Och dessutom, glöm inte att kameran lägger på 10 kilo!

mysigt

Åh, jag har haft en sådan mysig helg med min kära vän, så skönt att träffa henne varje gång. I fredags tog vi det bara hur lugnt som helst och lagade mat, hyrde film och bara hade det allmänt mysigt. Tog en rejäl sovmorgon på lördagen och därefter började vi förberedelserna inför kvällens festligheter. Mötte upp Moa och Emma på Roberts och därefter gick vi vidare. Emmas kväll blev jättelång..hehe skämt åsido! Nej men vi hade det supertrevligt allihopa och igår kramade jag om min fina katta och sa hejdå. Älskar verkligen katta, soulmate på högnivå..vilket bara jag och hon förstår. Är lika skönt att träffas varje gång, need more time with u!
studenten, med katta såklart <3

slappesöndag

ojojoj vilken sovmorgon jag fick idag! Vaknade klockan 8 och kunde inte somna om, tragiskt jag som ville sova hela dagen "/ menmen, betyder kanske att jag kan göra någonting vettigt med denna dagen istället då. Tänkte mig en lång promenad med voffsarna, och därefter åka och ge Myggan och Dumbo ett varsitt träningspass. Sounds good to me, och så får det bli :)

Jag och El Rico på PoJ förra söndagen :)

psykiskt välmående - once upon a time..

psykiskt stabilt välmående, hur uppnår man det? Jo man prioriterar de positiva sakerna i sitt liv, och försöker göra sig av med de negativa. Låter enkelt men är faktiskt väldigt svårt, eftersom man som människa aldrig är tillräckligt nöjd och hela tiden vill sträva efter mer, mer, och mer!
Jag orkar inte det längre, jag tänker prioritera de sakerna som jag mår bra av igen, precis som jag gjorde innan. Jag tänker ta upp ridningen igen, till en mer seriös nivå eftersom jag vet att jag mådde som bäst den tiden jag tränade och tävlade kontinuerligt. Jag tänker stoppa i mig de saker som jag blir mår bra av, kolhydrater i alla dess jävla former skall bara frossas, precis som innan. Godis och chips skall jag äta precis när jag känner för det, precis som innan. Jag ska börja dricka sockerkakssmet med suggrör igen när jag känner för det, precis som innan. Jag ska ha lite men bra folk omkring mig, precis som innan. Jag ska sluta försöka leka vuxen och sträva efter en mognadsnivå som jag inte kommer nå än på flera år och roa mig åt saker jag tycker är roliga, precis som innan. Jag ska sluta stressa på jobbet och på min bokföringskurs, inte sitta och somna med ekonomiböcker i ansiktet. Jag ska ta det som det kommer, precis som jag gjorde innan.
jag ska hitta mig själv igen. och vid min sida har jag, som alltid..min kärlek.
Det blir tufft, men när man känner att det är dags att göra något, då gör man det!

.

Nu finns det inga utvägar, vet vad som ska göras och ska göra det. När hälsan tar sådan stryk då har det gått för långt. Finns bara en väg, och den vägen ska jag klara. Finns bara ett sätt som är rätt, och det ska följas. Nu gäller det att vara stark, riktigt stark.

rabens saloner

en snabbis bild på hur jag går klädd idag, för er som inte förstått det så brukar jag skriva märket på något klädesplagg jag bär i rubriken, tycker inte det är intressant att skriva "gina tricot" som tröjan är ifrån som rubrik, eller "vila" som jeansen kommer ifrån, för det vet alla redan eftersom alla handlar på de ställerna. De är de lite ovanligare men populära märkerna som är intressanta :) Och i detta fallet så kommer alltså sjalen från Rabens.

tatto

Börjat bli så sugen på en ny tatuering, har dock ingen aning om vart eller vad för något. Har mina små ideér, men inget bestämt ännu. Inom två månader kommer jag garanterar ha en ny tror jag :)
Kommer så väl ihåg när jag gjorde min första tatuering, så nervös jag var. Helt i onödan, tog 15 minuter att göra den, och det gjorde inte katastrofalt ont. Inte alls nervös inför min nästa :)

rabens saloner

s-s-s-shaake that h

Bilder från Göteborg

Det var fantastiskt väder, så vi satt på kvällen i bara tröja utomhus, lycka!
Vi åt stengod mat, och därefter beställde vi lite drinkar, här med en mojito i handen!
Vi satt kvar på restaurangen efter vi ätit i många många timmar och bara hade det underbart, med ännu fler drinkar!
Efter kvällen/natten så stack vi tillbaka till hotellrummet! helt nyktra båda två...
Kärlek <3

en liten kärlekshistoria? ;)

För er som är lite intresserade av hur jag och Robin träffades, så ska jag berätta.

Datumet var den 25/2 2011. Jag jobbade i vår monter på svenska mässan från den 23-26 och bodde på Scandic Crown. På lördag kvällen när jag jobbat klart tog jag kontakt med en kompis som också var i Göteborg, Andres. Han bodde på Scandic Europa med en kompis över helgen, och de var där för att partaja. Sent på kvällen tog jag taxin från Crown till Europa där jag mötte upp Andres och vi gick upp till hotellrummet och där satt söta Robin med en öl i handen i en fotölj och dunkade musik. Vi presenterade oss för varandra, och sedan var festen igång. Vi drack en stund på hotellrummet, när vi sedan bestämde oss för att gå ut på krogen. Jag, robin, Besim och Andres. Vi festade hela natten lång och blev riktigt dragna allihopa, men värst var jag, haha, kul var det! Spenderade i princip hela kvällen med Robin när vi var ute, och vi hade så roligt tillsammans.

På natten/morgonen gick vi tillbaka till hotellrummet allihopa och däckade 4 st i en dubbelsäng, och återigen dags att gå upp för mig till mässan kl 9.00. Jag och Robin sa hejdå till varandra och konstaterade att vi kommer ses igen.

Vi bytte telefonnummer med varandra och därefter höll vi kontakten, vi träffades väldigt ofta och jag umgicks jättemycket med han och Andres och hade så extremt roligt tillsammans.

Därefter har det väldigt sakta men säkert gått framåt och för oss, och inte förrän den 11 juni-11 konstaterade vi, att nu är vi ett par. Vi hade träffats många månader innan, men det var det datumet då det blev officielt, dagen efter min student.

 

Därför åkte vi nu den 25/2-2012 till samma hotell där vi för första gången träffade varandra, ens visste att någon av oss existerade. Så helgen har vi spenderat på Scandic Europa och haft det helt underbart! :)



13 mars









från vår första tid tillsammans <3


RSS 2.0