Bra helg!

Helgen var mycket lyckad, och finaste födelsebarnet hade nog också en riktigt bra kväll i Fredags! :) Kvällen bjöd också på en riktigt lyckad utekväll med massa dans och roligheter!
Ja, som sagt en lyckad kväll! :)
I lördags kväll var jag och Robin ute och åt lite gått med Robin och Elin, och därefter åkte vi hem till Robin(den andre Robin) och kollade film och åt godis. Massa mys!

Och på söndagen hade vi besök i Särdal av Robins mamma och mormor, mycket trevligt:)!
 
 
 
 

Födelsedagsfirande för Frida

Åh nu är det fredag, underbart!
Igår fyllde lilla Nellie år, och jag och Robin åkte till Oskarström och firade henne. Hon fick en Ipad så hon satt och spelade hästspel på den hela tiden visserligen, haha ;).
 
Ikväll blir det också födelsedagsfirande, fast för min kära kompis Frida. Hon fyllde år förra veckan men ska firas idag! Så det blir roligt :)! Annars får vi se vad som händer i helgen.
 
 
 
 

Gammal bild på oss 2 <3

Födelsedagsfirande :)

Nu ska jag strax åka från jobbet, och hem snabbt och byta om och sedan åka upp till stallet, och köra markarbete med Vanten :). Därefter blir det snabbt till att byta om igen, och åka till Oskarström och fira lilla Nellie som fyller hela 5 år!

Imorgon är det fredag, mys på det! ;)
 
 
 

Hopptränat och jobbat

 
Hej hopp alleman! Haft en väldigt intensiv förmiddag på jobbet idag, men en desto lugnare eftermiddag :).
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vardagarna ser ut som dom brukar. Jobba, stallet, äta,sova! Idag ska Vanten och jag gå bort till naturreservatet och mjuka lite.
 
Var en riktigt bra hoppträning igår förresten. Vanten var kanonfin och vi jobbade oss igenom träningen grymt tillsammans faktiskt :). Väldigt roligt!

Fick även testat en ny sadel igår på träningen, en equipe. Ett ord - magisk! Satt som gjutet på Vantens rygg, och perfekt storlek för min kropp.
Ska provrida den i några dagar nu framöver, men tror definitivt det blir ett köp!
 
 
 
 
 
 
 
 

svårt val

Har lite beslutsångest här just nu.. Är ute efter ett par läderimiterade byxor, då mina absolut favvo skinnbyxor bara spricker hela tiden.
 
Hittat dessa 2, men har väldigt svårt att bestämma mig för vilka jag gillar bäst..
De quiltade är riktigt tuffa och känns ganska oslagbara. Men de skinnimiterade med kedjor är något man kan använda närsom.

Gaah, svårt val..
 
Hjälp mig? :)
 
 
 

Godnatt!

Natti natti, nu checkar jag ut!

 

 
 
 
 

Bullbak och bio!

I Lördags kom Elin till mig på kvällen, och vi hade det riktigt mysigt med film, mat, dessert och lite godis och en massa babbel såklart!
 
På söndagen hade jag och mamma bullbak hela eftermiddagen! Jag ville ha bamsebullar, och det blev det! Såå gott det blev! och lite blåbärspaj till det också, yum :).
Efter det tyckte Robin att vi skulle gå på bio, och han valde film och det blev "White house down". Och jag överdriver INTE när jag säger att filmen var den grymmaste på länge!! Sjukt jäkla bra faktiskt. Måste nästan se den igen!! Går massa bra filmer på bio just nu och det är många bra på G. Har en känsla att det kommer bli en och annan bio här nu varje helg framöver. Men det passar väll perfekt regniga höstdagar? :)
 
 
 
 

INSTA PICSSS
 

Dansa när ingen kollar

Att dansa är riktigt roligt! Finns det någon som INTE har roligt när man dansar? Visst, har man ju såklart varit ute en och annan gång på krogen och humöret har varit häääääär nere och danslusten är på mindre än noll. Men det är inte dansandet på krogen jag tänker på. Där är det oftast för mycket folk ändå, och det är större chans att man får någon annans svettdusch och drink över sig, än att kunna släppa loss helt och hållet utan att av misstag råkar ge någon en smäll i huvudet.

Najnaj, det roligaste som finns är att stå framför en stooor spegel, sätta på bästa spotifylistan i högtalarna och bara släppa loss! sjukt frigivande känsla, och inte nog med det.. utan ett jäkla träningspass blir det också. I alla fall när jag studsar omkring som en groda överallt :)
 
 
 
 
 
 

Film Hoppträning

Lägger upp en liten filmsnutt från förra veckans hoppträning med hjärtat mitt! <3
 
 
 
 

trevlig helg!

Fredag, helg, mycket på jobbet, skynda.. ja!! Ynka timmen kvar på jobbet och jag tänkte bara kika in här och snabbt säga hej och hoppas på en trevlig helg :) ska direkt till stallet och idag blir det ett betydligt mer krävande ridpass än igår när vi var ute och galopperade på stora ängar! Tänkte bygga upp lite serier och ställa upp standard "lydnadsövningen" med 2 räcken med 23m mellan.

Ikväll blir det nog till att kolla på en riktigt bra och lång film i soffan med hjärtat! Det är rätt bra ändå <3
 

Älsklingen och jag på hotellrummet i Berlin <3
 
 

enkelt och skönt

Hej! bjuder på lite träliga bilder på hur jag strosar omkring här på kontoret idag! :*
 
 
På bilderna syns också hur mörkt mitt hår är, men jag har redan vant mig och trivs faktiskt riktigt bra i det! passar mina ögonbryn väldigt bra dessutom :)
 
 
Skjortan och tröjan köpte jag i Berlin i somras. Köpte massor med liknande toppar i andra färger, så skönt och enkelt att slänga på sig till jobbet ändå :)
Jeansen är från gina, och skorna Lacoste!

Köp Nike Air Max billigt

Åh nu har mina air max äntligen kommit! Blev lite nervös där ett tag få jag beställde dom från en utländsk hemsida och frakten skulle gå på ungefär 6-10 dagar. Men över 2 veckor har gått så jag trodde jag blivit lurad, men nejdå! Min postavi har legat i botten i brevlådan och jag har inte sett den förrän igår, haha! Ivrigt åkte jag och hämtade ut det, och blev positivt överraskad när jag ser ett par GRYMT snygga airmax ligga så fint i paketet!
 

http://www.peopleheaters.net/ 
 
 

Denna websiten borde verkligen spridas, då de har över 200 olika sjukt tuffa färger av air max och de kostar 70% mindre än i butik i Sverige. Alltså 580:-(!!). Storlekarna stämde precis. Jag tog 36.5 och det passade perfekt! Gå in och beställ och sprid hemsidan vidare!
 
Och jag är beviset på att det inte är en bedrägeri-sida, då jag fick hem mina hela, fina, nya och fräscha! :)
 
 
 

tisdag

Nu sitter jag på jobbet och tänkte gå och ta mig en liten ”kafferast”. Men jag dricker ju inte kaffe, så det får bli te istället! Mycket godare :)
Ikväll blir det hoppträning med Vanten!

 

Slänger upp 2 bilder från Dannies 25-årsfest i helgen :)

 

 

ny hårfärg!

Helgen har varit minst sagt effektiv och trevlig! I fredags var det 25 års kalas för Robins bror Dannie där det bjöds på mat, dricka, lekar och härligt sällskap. Avslutades på krogen för grabbarna, medans jag begav mig hem till frugan där vi somnade så sött :).

På lördagen åt vi pizza och godis och kollade på film hela kvällen! yaaaam så gott, och ack så skönt :D!  På söndagen fortsatte målandet av brädorna till huset och vi blev äntligen klara(Y). På kvällen åkte vi till Frösakull till syster och Freddeför lite bingolotto och jag fick mitt hår färgat och fint! Men gaaad, mitt hår blev MÖRKT, mycket mörkare än vad jag tänkt haha, men börjar redan vänja mig vid det och det finns ju inte så mycket att göra åt nu ändå :).  

effektivisera mera

Helg var det nu, och jag har några timmar kvar på jobbet innan jag tar helg! Ikväll står det födelsedagsfirande på schemat, och jag kommer stressa som en riktig tooook efter jobbet för att hinna. Till och med så att mamma får ta hand om Vanten idag...
 
Har rätt mycket jobb kvar så får sätta fart nu!
 
Trevlig helg, ching!!
 
 
Suttit och testat lite roliga effekter på mobilen, hehe får aldrig nog men det är ju så kul :)

äta sova jobba rida jobba sova äta rida

Stressar sönder här på kontoret, hinner inte med det här egentligen men har blivit lite av ett tvång att skriva något litet var dag jag är på jobbet :).
Igår stod jag och Robin och målade brädor till klockan 21.30! Gäääsp efter det alltså.. PLUS att jag fick stressa i stallet också, det är jag inget vidare fan av direkt.

 

Men idag blir det i princip repris av gårdagen. Först stallet, sedan måla. Tänkte se om jag någonstans däremellan hinner klämma in en liten promenad också :).
Imorgon är det helg igen, säger det nog ofta men tiden går för fooooort nu, FÖR fort!

 

Som sagt, stressigt idag så hinner inte skriva mer!

 

 
Hehe gjorde den här bilden till Robin för någon månad sedan så att vart han än är och saknar mig, så har han alla mina sidor på en och samma bild :) Tror denna bilden sammanfattar mig rätt bra faktiskt. De som känner mig väl vet precis vad jag säger i varje bild. Ja ni andra får helt enkelt gissa. (tror dock inte det är allt för svårt).
 

AAAAAAJJ

AJ!! Sitter med halva rumpan på kontorsstolen och halva utanför.. Flög rätt ner i backen igår på hoppträningen, haha!! Nej men Vanten var superduktig och allt gick verkligen kanon men i slutet tog han i för kung och fosterland och hoppade mig rätt ur sadeln över en oxer, och inte nog med det utan han vejade totalt åt vänster därefter så det var bara smack rätt i backen på en gång. Landade på höger höft/RÖV och idag känns det kan jag lova..ouchhh!!

 

Haha vi få se om jag är kapabel till att rida senare, för i så fall står det en uteritt på schemat!
Efter stallet ska jag och Robin stå och måla brädor hela kvällen. Ja, vem sa att det bara var en dans på rosor med att bygga hus egentligen ;).

 

 

Hoppträning!

Ikväll är det hoppträning för Fjanten som gäller. Han har känts fin den gångna veckan så hoppas han delar med sig av sin lika samarbetsvilliga sida även idag när det kommer fram lite hinder :).
 
 
 

weekend is gone

Slänger upp några bilder på helgen som varit! I fredags var det mys pys med frugan, och på lördagen träffade jag Elin för mat och prat hela kvällen och söndagen har jag jobbat på gården heeela dagen lång. Fick även Vanten klippt också, ching!! :D



 
 
 

miss my bf

 
Hejsan! Nu sitter jag här på jobbet och har bara några timmar kvar tills jag tar helg, skönt!
 
Idag ska jag först ut på en ”spring/pw-tur” med Vanten tänkte jag. Fast nu i skrivandets stund kom jag på att jag nog inte ska gör det.. Åsa berättade att hon varit ute i skogen häromdagen och blivit fullkomligt attackerad av älgloppor. Jag utsätter inte mig själv för den sortens trakassering alltså. Förmodligen världens äckligaste kryp, och nej jag utsätter mig bara inte för det. Så synd,  förlåt Vanten.. :(

Nåja, ikväll ska jag leka med Joseeefiiiiin :)) Tjohoo, inte träffats på flera veckor!! :D

 

 

 
BF! <3
 

Peanut/banan smoothie

 
 
 
 
 
 
 
 
 

YUMMIIIEEE :D!!
 

sälja, köpa, spara, spendera

Är faktiskt lite stolt över mig själv ska jag säga idag. Har börjat sälja av mig lite grejer jag inte använder längre i klädesväg. La upp 5 st jackor på tradera i förra veckan, och alla utom 1 blev sålda. Och jag fick bra betalt för dom! Även sålt lite hästgrejer som jag inte har användning av längre, från ponnytiden. Och ja, det är faktiskt rätt skoj att sälja grejer.

Har alldeles för mycket kläder nu igen också, även fast jag gjorde en rensning ganska nyligen. Är dock inte sugen på att lägga upp ett klädesplagg för varje annons. Det blir ju hur många annonser som helst. Men jag har verkligen massor jag ska bli av med så får kanske se om bekanta och vänner är intresserade.

Känns även skönt att göra sig av med lite grejer, när vi snart ska flytta in till huset. Så ja, jag är på god väg i alla fall, och tycker det är duktigt för att vara mig :).

På tal om något annat, skulle klippa Vanten i måndags men inte fan ville klippmaskinen klippa ordentligt.. nya skär och allt oljat osv. Och jag snurrade och hade mig och testade alla möjliga saker. Men den tog knappt någonting alls, så jag blev sur och slängde ner den i förpackningen igen och åkte hem, suck..
Fick snällt nog låna Theas klippmaskin, så ska fixa det i helgen tänkte jag.
 
 

Barack Obama till Sverige

hmm, sitter på jobbet och lyssnar på Obama i bakgrunden samtidigt, och är även inne och tjuvkollar lite på olika nyhetssidor som uppdateras flitigt med info, och även
 
Blir så frustrerad och upprörd över människors kritik angående Barack Obamas besök i Sverige. blåögda, oklokta, opålästa och oödmjuka, bortskämda svenskar som uttalar sig om det ena och det andra. Man borde skratta, men jag blir bara frustrerad. Frustrerad över vad det är för "storhetsvansinne-människor" det verkligen finns i det här landet.

Herregud, hela världens ögon är på oss idag. Lilla Sverige uppmärksammas i hela värden just nu och folk gnäller på att USA presidenten ser "nervös" och "osjälvsäker" ut och att det kostar si och så mycket pengar och yada yada.
Ingen som gnäller när vi anordnar VM och EM i fotboll, hockey och vad fan vet jag allt vad det nu är.
 
Har väldigt stor lust att skriva av mig ordentligt nu, är på det humöret. Men har inte tid...

Men för guds skull vakna upp svenska skelögda gingers och alla patetiskt pinsamma demonstranter som står och gapar och viftar med plakat i Stockholm. Ousch, man skäms ju för att vara svensk.. ja jag blir så trött, så trött.

Varbergs Kurort

 
 

Var på kurorten i Varberg igår och fick en massagebehandling då jag haft problem med mina händer och armar på senaste, speciellt vid ridningen. Och det har liksom bara blivit värre och värre. Speciellt i högerarmen. Får kramper när jag rider och måste stanna och ”stretcha ut” varje finger för allt bara låser sig. Det har varit riktigt jobbigt och jag kände att jag behövde göra något åt det. Så igår fick Katarina ligga och klämma och känna på mig och efter en timmas behandling var vi klara. Och idag har jag SÅ ONT i min högerarm, helt sjukt. Känns som kraftig träningsvärk alltså. Katarina säger att det är ett svar på att gårdagen gjort nytta, och att jag idag bara ska vila från all ansträngning. Så då gör jag väll det :).

 

 

 


gone with the weekend

 
 

Sitter på jobbet och har sån jäkla värk i mina armar alltså, var på massagebehandling igår. Ska berätta mer i ett nytt inlägg.


Nu är helgens bravader över i alla fall, och den har ju varit riktigt trevlig! Snabba cash i fredags var grym, riktigt grym!! Betydligt bättre än både 1an och 2an och ja, den bara måste ses!

 

Sen i lördags åkte Robin med mig till Kungsbacka, till svensk ridsport butiken. Där gick jag loss lite granna och tanken var att vi efter det skulle till Göteborg en sväng också, men jag tog lite för lång tid på mig hehe :). Så vi åkte till Varberg och debuterade på Spis & Deli båda 2. Pizza för han, och kyckling för mig. Pizzan får högsta betyg, yum! Och därefter åkte vi hem, duschade slängde på lite smink och iväg igen till Sebbe som hade lite folk hemma. Blev ingen utgång för mig och Robin, utan vi åkte hem och myste med lite film och godis istället!

Och igår var jag då på Varbergs Kurort på behandlingen, och efter det åkte vi till Sara och Fredde i Frösakull och åt lite pizza och glodde en film som hette ”lawless”, en jäkla killfilm om man får säga så. Alldeles för mycket ”slakt” och blod för min smak.

 

Idag tror jag att jag ska klippa Vanten tror jag. Fick inte det gjort i helgen..

 

 
 

RSS 2.0