17 again

Hahah på tal om Moa, så hittade jag denna bilden på oss två när vi var 17 tror jag! beautiful! ;)
 

bazzinga

Fick grymma nyheter idag från Robin älsklingen, så stolt över dig <3!
fick hoppa in och jobba lite idag igen, så nu sitter jag här framför datorn och ska förhoppningsvis tömma skrivbordet på alla papper jag har. Blir nog klar innan lunch, så då åker jag hem och tar mig en liten tupplur, fick inte mycket sömn inatt!
 
Lite senare ska jag möta upp Moa och Matto för lite mys, undeeerbart! som jag saknat er <3!
Imorgon blir det inflyttningsfest hos älskade Frida, som numera har sin adress på Norra Station! Grymt helt enkelt :)!
 
Längtar så otroligt mycket efter min och Robins flytt, den närmar sig och vi kommer äntligen kunna kalla det "vårt hem".
Möbler, inredning, textil och gud vet vad, håller på att köpas in i mängder. Vi känner inget stopp, vårt hem ska det skrika Ida-och-Robin om och allt ska vara perfekt. vi skämmer bort oss ordentligt, för när det gäller detta området är det inte läge att snåla minsann! :)
 

Hemma igen

Haft en underbar helg i Stockholm med Molly och såklart med finaste blazen. <3 Spenderat många timmar i stallet och bara myst och busat med hästarna och det var verkligen otroligt roligt att få träffa B igen <3. Jag har även lärt mig köra bil i Stockholm, vilket jag till stor del först fasade för. Men det gick faktiskt ganska förvånansvärt bra, eller hur Molly? ;)
 
Igår blev det till att säga hejdå till både Blaze och Molly och ta flyget till Halmstad igen..:(
På flygplatsen hämtade älsklingen upp mig och det blev direkt hem till födelsefirandet av min far som igår fyllde 50 hela år. :) 
 
Jag var trött, och Robin skulle jobba, så det blev en ganska kort kväll för oss båda, men så skönt att träffa min prins igen<3.
 
 
<3

never underestimate cam-pics ;)

Hehe tog fram min käre laptop som användes väldigt sparsamt det senaste året och hade nästan helt glömt bort hur den fungerade. Innan var jag så van vid Mac när jag alltid använde den, men har använt min HP nu i säkert över 1 år. Ingenting är den andra lik, det är bara att konstatera ;) Cam funktionen däremot fick jag fram väldigt enkelt och blev verkligen påmind hur otroligt stark kamera denna datan har.(Y)
 

working

Det ekar tomt på kontoret idag, men här sitter jag framför datorn i min ensamhet och jobbar. Duktig jag känner mig! Nu har jag fått de sista fakturorna gjorda så jag åker vidare och kollar lite möbler och inredning i stan. Därefter blir det några timmars motion på Gunnar och Nikita.
 
Imorgon åker jag till stockholm och stannar där tills på måndag. Äntligen B, jag kommer!
 
 
 

bättre, blondare och snyggare :)

Fick mitt hår frisserat och fixat igår, grymt nöjd med resultatet och riktigt riktigt ljust blev det, precis som jag vill ha det, :)
 
såhär såg jag ut före
 
och såhär blev resultatet: 
 
nöjd tjej! :)
 

Första semesterdagen

Tog mig en liten välförtjänt sovmorgon innan jag begav mig mig in till stan för att handla och äta lite lunch med mamma och syster.
Blev inte mycket vidare till shopping, vilket inte var tanken heller (Y). Rea var det överallt vilket jag inte visste om. Och dessutom en utplockad sådan, vilket jag enbart tycker är jobbigt så det blev ingen heldag direkt. 
 
Däremot såg jag och älsklingen världens grymmaste film "Get the Gringo" heter den. Mel gibson i huvudrollen, och handlar om livet i ett mexikanskt riktigt(?) ovanligt fängelse och hur han lär känna en liten pojke, blir kär i mamman osv osv. ruskigt bra var den i alla fall! :)
 

måndag

Tycker det är så tråkigt att jag är så fruktansvärt dålig på att ta bilder, men det är liksom ingenting jag tänker på när jag är igång, att ta fram telefonen. Borde dock bli bättre på det eftersom jag tycker det är så otroligt roligt att gå tillbaka och kolla på tidigare uppleverlser och händelser man är med om ju. Ska försöka bli bättre på det, för min egen skull :).
 
 
Igår bestämde jag och älsklingen oss för att unna oss 1 timmes aroma-massage. Det var inte fel minsann, låg i massagebäddar jämte varandra till lugn harmonisk musik, medans massörerna oljade in oss och masserade nästintill vartenda kroppsdel! Så pass skönt var det så att Robin somnade faktiskt. Fick mig ett litet skratt när han jag mitt i detta harmoniska tillfälle hörde grova snarkningar vid bädden jämte mig. ;)
 
 
(obs detta inlägg publicerades i måndags, men syns inte förräns idag)
 

Holiday

Sista dagen på jobbet nu då, 4 veckor ledighet ska bli rent ut sagt jävligt skönt! :D Måste hoppa in och jobba några semesterdagar, men det gör mig inget alls för de plockar jag bara ut i vinter istället. :)
hoppas alla får en trevlig semester! :)

Dog lite

Satt och spanade runt lite på jakt efter en klänning jag kan bära på pappas 50-års fest och kom till himmelriket tror jag.. gudomligt(!) hela bunten ju. En utav dom fick i alla fall komma hem till mig :).

www.bymolina.com

 


grow up? hmm..I dont want to

Vill ni veta vad jag tycker är väldigt hemskt? Eller snarare tragiskt. Det är alla unga människor som vill växa upp så snabbt och kämpar för hela sitt liv att se ut eller leva som någon känd bloggare eller annan förebild. Jag tycker verkligen att det är jättetragiskt och verkligen inte optimalt någonstans. Medelåldern på de yngres mognadsgrad har sänkts radikalt. ( vill dock inte få det att låta som att jag är 40 år i det här inlägget) just sayin'


 

Jag lekte med barbie och plasthästar när jag var 12 år, började använda BH när jag gick i 8an, tyckte att gymnasiemänniskor var jättegamla när jag gick på högstadiet, sov i mina föräldrars säng tills jag var.. *hmm* år gammal (skippar den förresten) , började festa lite smått när jag var 16 år, använde ord som ” din missfostrade kråkstuvning” eller ” ditt snorpetande dvärgmonster” när jag skulle ta till skarpa ord och var sisådär 14 år gammal. Ja listan fortsätter lång, men det jag vill komma fram till är just det att skillnaden på beteendet från samma åldrar med dessa åren verkligen har förändrats.

 

 

Jag hittade en 12-årings blogg med 110 000 unika besökare/dag och blev genast nyfiken och skrollade ner lite. Jag häpnades över vad som stod och vad som skrevs där. Det var verkligen som att gå in på en 18 årings blogg om man studerade sättet hon skrev och förklarade sig på. Tyckte bara det var obehagligt att se och läsa. Tänk, 12 år(!) med över 100 000 människor som läser om hennes liv varje dag. Ja tänk pressen på den lilla tjejen.

12 år känns för mig som” I’m a barbie girl in a barbieworld” åldern.

 

Likadant om man kollar på dagens genomsnittliga 14- 15-åringar. De röker, super, festar, Kn*llar, tatuerar sig, lägger ut halvnakna bilder, är extremt besatta påverkade och fastklämda i dagens sjuka ideal, de bantar osv osv.

 

 

Nu jämför jag ju visserligen med mig själv, och visst jag har alltid varit lite efter men om man drar slutsaltsen av att majoriteten i min åldersgrupp 91-92-93or har/hade en betydligt lägre mognadsnivå än dagens 94-95-96- och 97or så ser man om man anstränger sig, en enorm skillnad.

 

 

Jag har bara låtit tiden göra sitt, aldrig försökt mogna i förtid utan verkligen varit barn och tonåring genom allt och det är jag faktiskt glad över!


 

Men å andra sidan, jag är uppväxt i Landeryd, gått mellanstadiet i Långaryd, Högstadiet i Hyltebruk och gymnasiet i Harplinge. Och ändå undrar folk hur jag blev som jag blev! haha skämt åsido! ;)


tick tick tock

Ja men vad roooligt! Går på semester denna veckan och hade tänkt mig en massa mys med mina fina vänner de kommande veckorna, men nej nu sätter deras intensivveckor igång såklart. Det är ju typiskt och väldigt tråkigt "/. Betyder att jag har 4 veckor helt för mig själv.. yey! Nej men Robin jobbar ju han också hela sommaren så där är det heller inget flyt.
Sedan åker föräldrarna iväg på resa och jag är hus och hundvakt i 1 vecka. Sedan kommer jag få jobba några semesterdagar också.
Men gud vad depressiv jag låter nu, sådär kan jag ju inte hålla på! Nej men det ska faktiskt bli skönt med lite ledighet, även fast det inte blir den mest fartfyllda semestern.
menmen, det blir väll vad jag gör det till! :)

pussss på min prins

hejsan hoppsan från tv-soffan :D! Sitter och kollar fotbollen i fulla drag men tvekar på om jag ska vrida över till 3an och kolla på en kvällsfilm som går där..Inte kul att kolla fotboll utan Robin, och han är med sina grabbar så därför har jag sisådär 4 minuter på mig att bestämma mig.
Utöver min tv-beslutsångest så var vi ju på ikea igår, och jag kan säga att daaaamn vad jag vill flytta nu alltså. Vi har väll fått sisådär 1/4 utan sakerna köpta och då shoppade vi ändå loss ordentligt igår. Att det kan krävas så mycket saker för att fylla ut en liten lägenhet är ju för mig en liten fråga. Men vill man ha det fint så får bankkortet lida i några månader;).
Utöver det så har jag idag också bokat in 4 dagar till stockholm den 19e och hälsa på min vackra underbara Blaze och finaste Molly. Kommer bli så roligt :)!

RSS 2.0