Flytt på G! :)

Hejdå Kungsgatan 8B och tack för denna tiden :)

 

 

 

Freeedag, love it!  Bara eftermiddagen som skall jobbas igenom, sen tar jag helg! :) Blir att åka till Stenslund efter det och får mig lite hästterapi, alltid uppskattat :).

Sedan är det bara till att dra upp flyttkartongerna, åka till lägenheten och börja packa saker! För i helgen säger vi hejdå till Kungsgatan och förflyttar oss mot större vyer och ut ifrån stan, jag och Robin. och det känns hur bra som helst!

Knappt 3 månader blev det som vi bodde i lägenheten, men vi tycker det här känns hur rätt som helst, så spännande! :D

Så alltså kommer det bli mycket bärande och körande denna helgen för vår del, men förhoppningsvis får vi lite hjälp också ;)

Ha en trevlig helg!

 


Torsdag snart fredag!

Är på lite bättre humör idag än igår faktiskt ;)! men satan så galen jag kan bli på saker som inte fungerar ordentligt utan att det konstant skall krånglas med allt. Ett annat exempel är att jag nu väntat i 7 veckor på mina fina oljemålade tavlor jag beställde via en hemsida på internet, och de har hamnat på fel adress 2 gånger och jag väntar fortfarande på dom! Usch, blir så trött…

 

Jaja, strunt i det! Idag blir det en sväng till gymmet, tänkte promenera lite innan jag ska vidare till bokföringen från 18.00-20:30. Torsdagar blir ganska tuffa dagar för mig faktiskt, så det gäller att fylla på rejält med energi under dagen, annars kollapsar mitt huvud helt och hållet!

 

Imorgon är det ju helg igen, jesus vad tiden går…

 

:)

 

 


jäävla skit

Nej fyfan så typiskt! Har under några månader haft gymkort tecknat hos Actic, och tänkte nu ta och boka mig mitt första pass eftersom jag börjat tröttna på löpbandet och maskinerna.

Då visade det sig att jag inte har behörighet till att boka pass, utan att jag är lokalt ansluten till Arenan, när jag gymmar på flygstaden? :|.

Fan vad besviken jag blir.. jag är alltså uppbunden i flera månader till på ett kort där jag inte ens har behörighet till att boka ett pass? Usch känner mig lurad..

Alltså, det blir jag och löpbandet i några månader till….fyfan :(

 


Lazy dazy

Nu sitter jag i soffan med en filt runt om mig nyduschad, mätt och belåten (Y)! Varit en lugn dag på jobbet och därefter fick jag en liten promenad avklarad också och nu sitter jag här och tänkte inte göra en knop mer ikväll! Eller jo juste, ska bara fixa middag åt pojken och pappsen också. Snart kommer de väll utsvultna så lika bra att sätta igång med en gång!




Myshelgen!

Jaha, då var helgen över och en ny arbetsvecka igång! Har som sagt varit en mycket lugn helg :) I fredags höll vi nog ögonen öppna i alla fall tills kl 22 någonting, jag och robin ;) Men det finns ju inget skönare än att vakna upp helt utvilad, och tur vad väll det för på lördagen var det bara till att fortsätta med allt pyssel där hemma. Det är inte snabbt och lätt gjort, att flytta minsann. Men ordning fick vi tillslut! :)
På kvällen kvällen blev det bio, Bond blev det. Skitbra film såklart! men jäkla lång.
 
Och på söndagen besökte vi Wapnömässan och åt gräddkola, korv och julbröd i regnet :)
som sagt en väldigt lugn och sansad helg!
 

Fredag och nytränad!

Precis kommit ifrån gymmet där det blev en härlig pw/löparrunda! 8 km minsann, inte dåligt :)! Känner verkligen att jag orkar mer och mer för varje gång nu, och det är såklart kul :D.
 
Nu blir det till att hoppa in i duschen och sedan vänta på andra halvan och sen blir det fredagsmys hela kvällen :)! Perfekt fredag och så otroligt behövlig för min kropp och huvud, helt slutkörd!
 
yeeey you go!! :)

Mer bilder från min födelsedagsfest :)

 
 
Glad ;)<3

Trött och lång tisdag

åååh fy fasiken vad jag är trött idag..:( inte okej "/ Har en stund kvar på jobbet innan jag kan åka, och sen efter det ser väll schemat lite oplanerat ut. Blir iaf till att möta upp Robin och sedan åka och träna en sväng. Blir nog benen/rumpan som skall få lida lite idag tänkte jag, sköönt :)!
 

ida 20 år!

Tack till alla underbara vänner som kom och firade tillsammans med mig, ni är helt fantastiska allihopa!

 
 

Boom, Boom, Boom!!

Idag kommer Katta, och ikväll blir det mys, massa mys.( tjohoooo för att jag ska träffa min bästis som jag inte träffat på fler månader, tjoho, tjoho, tjohoooo!!!!:D) oj förlåt, var tvungen hehe <3

Imorgon blir det däremot värre, så det är bara till att ladda batterierna för en totalt fullspäckad dag och en utan tvekan grym kväll!! Kommer att få träffa kompisar jag inte sett på ÅR, bokstavligt talat(!) och det ska bara bli så himla kul :D!!

 


snart 21 :)

Jaha, då var gårdagens bravader över. Att jag nu är 20 år känns ju helt okej faktiskt:).  Jag är hur nöjd som helst med dagen och jag hade gärna fyllt år idag med! Blev tårtor och blomma av arbetskamraterna, supergott, och jag åt inte 1, utan 3(!) bitar haha. Får passa på ju ;).

 

Därefter spenderades resten av eftermiddagen/kvällen med pojkvän och familj, underbart! Speciellt tack till min fantastiska pojkvän, som lyckades ordentligt igår! Och mig är inte lätt att få nöjd minsann. Nej men på riktigt, helt underbar är du Robin och för mig världens bästa pojkvän, love love love love like hell! <3 Vi hade det supermysigt, och jag kunde inte fått ett bättre slut på en för övrigt väldigt lyckad födelsedag. Så avslutningsvis, glad tjej! :)

 

 
 
 

BIRTHDAY GIRL

 
20 hela fantastiska år idag! Underbart :)
!!!!!!

F.A.V


Familjemys och födelsedagsfirande :)

Nu var helgen över, och vi hade det jättetrevligt i lördags :). Blev Jag, Robin, Sara, Fredde, Mormor&Morfar, Mamma&Pappa! Åt fantastiskt god mat och jag fick presenter osv, jättemysigt :) Fyller ju inte år förrän på onsdag, men vi började firandet redan i lördags, så alla kunde vara tillsammans. Nästa firande blir med jobbet på onsdag, och därefter kommer höjdpunkten utav allt, min 20-års fest på lördag med alla mina vänner som vissa till och med åkt från Stockholm för att fira med mig. Ska bli så himla roligt!!

 

Mormor&Morfar :)
 
 
 
Jag&Mormor :)
 
 
 
 
 

friday all day

Fredag igen! Uh vad segt det var att gå upp i morse, fy sjutton. Sedan när jag väl varit uppe i en sisådär 5 minuter är jag hur pigg som helst. Just det där steget att ta sig upp ur sängen är det jobbigaste steget på hela dagen utan tvekan.
I vilket fall som helst hur skönt som helst med Fredag, och imorgon börjar firandet för mig och sedan blir det många tårtor de kommande dagarna/nästa vecka.

Först skall denna dagen avklaras, det blir träning efter jobbet och ikväll blir det mys hos Frida! En bra fredag helt enkelt :)

 


godis, film och mys med bästa

Blev ingen träning för mig igår!  Jag hade ett sådant sjukt sötsug igår så det var inte okej någonstans! (ja, tjejveckan ja!).

Nej så istället för träning åkte jag, Frida och Robin till hemmakväll och hyrde film och köpte ben&Jerrys, godis, läsk och chips. Satt ganska fint i min mage! Vi hyrde ”the lucky one” och den var väldigt bra faktiskt. Lite sådär lagom sorglig, och inget bölande för någon utav oss (Y).

Haha älskar kombinationen av att umgås med Frida och Robin tillsammans. Pratar om allt mellan himmel och jord, och de är som syskon rakt igenom. Båda lika underbara <3

 

Idag är det däremot en lite tuffare dag än igår, och lite mer hälsosam också. Direkt efter jobbet blir det till att åka och träna, och därefter till bokföringen som börjar 18.00. blir en lååång kväll som alla torsdagar!


once best friends, always best friends

Yeey nu är det snart dags för mig att fylla 20 år och ha 20 årsfest, underbart!  En stor höjdpunkt i höjdpunkten det är att jag äntligen kommer få träffa min underbara bästis!
vi kom fram till att senast vi sågs var tidigt i somras? det är bara sjukt, och inte okej någonstans..
ska bli underbart att träffa dig igen!! <3
 

Tisdag

Hej tisdagmorgon (tänkte skriva måndag ;) ) Nu är jag på benen igen, hoppas jag i alla fall!

Helgen som har varit kan väll summeras i att den varit fantastisk, men också ett helvete ”/.

I fredags blev det wild west som planerat, jättemysigt och goa människor! Den tråkigare delen var ju givetvis när vi vinkade av Frida som vi nu inte ser på många många månader..

På lördagen blev det också som planerat, väla med Elin!  Supermysigt, och man kan ju inget annat än att ha det trevligt och roligt med den tösen!

 

Därefter stred sig planerna tyvärr. Fick ett sådant fruktansvärt migrän anfall på lördagkvällen så det var inte av denna värld alltså, låg och spydde hela kvällen och hade mig :( usch inte kul alls!

och bättre blev det inte på söndagen, så igår fick jag stanna hemma från jobbet och vila upp mig ordentligt. Därav inleddes detta inlägg med " att jag är på benen igen". Usch migrän är inget att leka med..

 

Idag blir det fika med en gammal vän jag inte träffat på evigheter, ska bli superkul, därefter tänkte jag försöka hinna med ett träningspass!

Wild west!
wild west!
 
på väla med sötisen!

friiiday

Oppa oppa, upp och hoppa! God morgon :)

 

Fredag it is, riktigt skönt! Ikväll blir det gott käk på Wild West med gott folk, eller ja det är mer en ”avskedsmiddag” för Frida som skall åka till Thailand i ett halvår..=/ Men innan dess blir det ett träningspass!

Blir nog inte allt för sent ikväll, för imorgon blir det en tripp till Väla med Elin. Det blir en utmaning, för jag ska hålla hårt i mitt bankkort. Ja, jag SKA!

Mot kvällen lutar det nog mot utgång tror jag, som det ser ut nu i alla fall. Och på söndag blir det att agera flytthjälp i Särdal.

 

Puh, det blir en fullspäckad helg ser det ut som, men det är bara till att bita ihop :)


torsdag, snart frerdag

God morgon! Precis anlänt till jobbet, och ack att man får ta på sig en extra tröja dessa dagar, brrrr så kallt det är!
Igår blev det en promenad med Elin, satt fint!
Ikväll blir det bokföring i fulla drag. 18-20:30 är det som gäller, varje torsdag. Det gäller att hålla igång! Men innan dess tänkte jag hinna med ett träningspass också.

Sen somnar jag skönt när jag kommer hem, helt färdig haha!

 

Imorgon är det redan fredag igen, jisses vad dagarna springer iväg...

 

 


RSS 2.0