fredag, i love you

Åh härliga fredag vad skönt att ha dig här!! sitter lite trött och halvsliten och har bara några timmar kvar innan jag tar helg.

Efter jobbet ska jag till Vanten, fixa och dona lite med honom. Ingen ridning idag. möjligtvis lite longering :)

Efter det kommer frugan till mig och vi ska mysa framför Idol hela kvällen, mys!! Imorgon ska jag dra med mig Josse upp ur sängen och åka till Klitterbadet igen. Simma lite, sola lite, bubbelpoola lite.. aaa gott :D!!
 

Idag kör jag på mina nya brallor från Carlings, grymma!!

dags för julhandling

Alla redan var det torsdag, tiden bara springer iväg. Och inte minst dessa kommande veckorna innan jul som jag tror kommer skena iväg som jag vet inte vad.

Ska försöka vara ute i god tid med att köpa julklappar tänkte jag, så i nästa
vecka tänkte jag åka iväg och julhandla lite. Finns det något värre än paniken som uppstår när det är 2 dagar tills julafton och du har inte köpt färdigt paket och alla affärer är stängda? Nej jag tar mig lite självdisciplin nu och drar med mig pojkvännen för en någorlunda tidig julhandling (Y).

Till helgen ska vi åka och kolla lite mer möbler, jag och Robin. DET är kul om något!! Men samtidigt så måste jag vara realistisk och inte shoppa för mycket möbler bara för att man är så ”ivrig” och uppe i varv just nu inför att flytta in. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag utan tvekan vilja byta ut hälften utav sakerna som jag har köpt till huset efter 1 månad. Och så vill inte att det ska bli, så ska försöka handla lite genomtänkt och med måtta!

TV-bänk, barstolar, byrå, samt lite garderober är det som behöver kikas på i
helgen :).
 
 
 
 
 
 2 härliga bilder en sen sommarkväll i juli, gah saknar sommaren!!
 

onsdag!

Har inte mycket vettigt att skriva idag alltså, ska till Vanten efter jobbet och rida och pyssla som vanligt och därefter blir det till att åka hem och duscha och käka, kolla lite tv och därefter somna som en stock!
 
 

drömma kan man

Vaknade i morse av en skum dröm att jag var gravid! Drömmen omfattade allt från första månaden, tills att jag stod där höggravid och tjock som en boll. Ja en lite skum dröm trots allt :). Och jag som alltid har sagt att jag ska ha barn innan jag är 25? Ja då har jag 4 år på mig då alltså.. haha nej det känns verkligen långt borta med en gravidmage för min del!

 

Hur som helst så lämnar vi det nu och går vidare. Ja vad finns det att säga? Idag efter jobbet skall jag faktiskt åka och simma lite! Blivit sjukt sugen på det på sistone så packade med mig bikini till jobbet och tänkte åka och dra några längder i bassängen sen :).


Senare ikväll har jag hoppträning med Vanten, blir kul! :)

Det nya fodret har levererats idag, så nu blir det till att lite snyggt övergå till det med Vanten. Riktigt nyfiken är jag på att se om det ger någon effekt! Ett utlåtande om ett par veckor framöver lovas såklart!

 

 

vad säger du älskling, ska vi ha en bebis? ;)

 


i battle your love

Ja se där ja, då var helgen över och ännu en ny vecka igång!
 
 

Helgen har varit sammanfattningsvis lugn och skön, men en del trevligheter har ändå hunnits med!

I lördags blev det en heldag på stan med mamma, fick med mig lite härligheter hem varav lite nytt smink, nya toppar och mina MD ansiktsprodukter(beroende!!).

 

På kvällen blev jag och Robin sugna på bio, så bio blev det! Med Jocke och Elin :) glömt vad filmen hette, men den var inte bra i vilket fall. Både jag och Elin slumrade till en stund och det tycker jag är ett klargörande nog?
Nåja, det var trevligt ändå som alltid med Jocke och Elin :).

I söndags hade vi heldag ute i huset, vi satte upp handtag på köksluckorna, satte in kyl/frys/diskmaskin/spis. TJOHO vad fint det blir!! Är så glad, det är inte långt kvar nu!! Målarna kommer på och fortsätter på onsdag igen, kaklet kommer på torsdag till hall/uterum och därefter är det bara golvlister. Det är helt galet det här, så kul :)!

Idag ska jag såklart till Vanten efter jobbet, tänkte pussa på honom lite extra idag och ge några extra morötter bara för att jag tycker om honom. Ja visst är det lite sjukt ändå? Hur lätt det är att göra ett djur glad? Lite godis och ompyssling och tadaa han svävar på moln.

 

 
 

Baileys top line conditioning mix

Min ögonsten, mitt hjärtegull, ja han ja.. min lilla pärla. Ja, Vanten.. har börjat tappa i vikt och det är inte bra :(. Han är till och med tanigare just nu än när han kom till mig.

Han har musklat och lagt på sig så fint under de senaste månaderna och folk har verkligen reagerat på hur fin han börjar bli. Men nu de senaste veckorna har allt det bara försvunnit och jag tycker han är alldeles för tanig. Jag har analyserat hans hö, och enligt analysen skall det ha bra värden och han får ca 10 kg torrt hö/dag utöver utevistelsen på dagarna. Han är avmaskad och allt annat är ok.

Han har inte verkat stressad, orolig eller liknande. Men å andra sidan så kan han ju inte prata så det är ju enbart spekulationer från min sida. Men han är så glad och positiv för övrigt. (och nej jag säger inte att han är mager, men han är insjunken vid flanken och tanig vid fram och bakdelen).

Jag har fått för mig att detta inträffade efter att den nya skörden hö kom till stallet, men som sagt enligt analysen så är värdena bra.

 

Hur som helst, efter lite forskning och research efter ett nytt bra, byggbart hästfoder har jag nu beställt hem det utländska fodret Baileys. Det är väldigt känt och populärt utomlands, men säljs i väldigt liten mängd i Sverige. Baileys foder går ut på att bygga upp hästens muskulatur och fetter, bibehålla kondition och energi och är helt fri från stärkelse som finns i t.ex. havre. Det är ett foder som ger hästarna ork, inte snabb energi som havre ger. Det är ett foder som bygger upp hästen, inte bryter ner.

Men som sagt, jag har inte testat det innan så ännu kan jag inte veta huruvida bra det är eller ej. Men jag lovar att återkomma med en utvärdering.
Han är min lille prins, och jag gör vad som helst för att han ska må och ha det bra och vara i en trygg miljö och få vara ”häst” så mycket det bara går.

 

Det blir spännande det här. Håll nu tummarna!

 
Dör söthetsdöden! Gullan och Vanten har blivit bästisar <3

 

 


krasslig och slö

Idag är en sån där dag där jag verkligen uppskattar att det är fredag. Inte att det är helg, utan att det är fredag. Jag känner mig krasslig i halsen, ont i magen och lite illamående och allmänt seg, men ändå är jag på jobbet, för jag känner att jag gör mer nytta här än hemma och jag har inget direkt fysiskt ansträngande jobb så visst det går bra. Men ja jag känner mig rätt kass.. tyvärr!

Det sköna med att det är fredag är att jag kommer åka hem, får se om jag är kapabel och pigg till att åka till Vanten men det tror jag, och efter det komma hem och ta en varm dusch, på med myskläderna och mystofflorna och därefter krypa ner i soffan med en stor tjock filt och glo idol och somna med vetandet om att jag inte har något planerat eller något som ”måste göras” på hela helgen. Riktigt skön känsla <3. Det här blir en sorts kurerings-helg helt enkelt, så värt!

 

 

det börjar ta sig!

 
 

köket är uppe! Bara lite vitvaror, golv och kakel som fattas. Köket kommer från Länghem och jag tycker det är riktigt fint och passar in perfekt i det här huset! :)
Övervåningen
 

övervåning/sängkammare
 

övervåning från trappan. Takpelarna skall oljas in och bli i samma nyans som golvet (Y)
 
och en bild på uterummet som kommer bli det rum jag tänkt lägga ner lite extra med tid på! Det blir verkligen ljust härinne, så jag har beställt en mörk högglansig platta till golvet, tror det blir grymt!
 

resultat från tävlingen

 
Nu så ska jag berätta hur tävlingen gick i helgen med min lille kille <3.
 
 
Först hoppade vi 1 m och var dubbelnolla samt placerade. Han var jätteduktig, dock red jag i något sådära undertempo hela rundan. Hade kunnat lägga i en högre växel, men nu var det ju inte så högt så det gick bra ändå! Vanten var väldigt fin i alla fall, så det var roligt!

I 110 la jag upp en växel och hela rundan flöt på riktigt fint, förrutom en snabb liten vid sidan om smitning på 6b. hoppade om, hoppa rätt! Så det blev 4 fel där men var riktigt nöjd ändå. Han hoppade hur fint som helst!
 
Åkte ifrån tävlingsplatsen med en nöjd ryttare och en nöjd häst!
 
2 bilder från första klassen
 
 
 
 

lets have some fun this beat is sick

Haft en fantastisk helg tillsammans med vänner, tävling och familj!
 
I lördags blev det stressigt efter tävlingen då jag hade bord vid 21 på Gastons och skulle träffa alla mina vänner vid halv, men jag klarade det ;). Fick jättefina presenter. Lite dekorationsgrejer och lite myskläder mm, superfint och behövligt.
 
Efter lite god mat och ett glas vin drog vi vidare till roberts och festade till det ordentligt! Lite shottar satte minsann fart på mig och tillslut hamnade jag på moon tillsammans med Anna och Alice, lite oväntat men supertrevligt! Därefter åkte jag hem med hjärtat mitt och däckade. Vaknade upp igår med baksmällan från helvetet, usch vad längesedan jag var så bakis, jisses.. Men helt klart en skoj kväll! :)
 
Nu är födelsedagsfirandet officiellt över för min del, och idag tänkte jag åka och beställa min fantastiska samshield hjälm som var vad jag önskade mig, lycka!
 
 
Vad tycks om min nya hårfärg då? blackie nästan ;)

kicka igång en grym helg

Yeeey, nu är det fredag! Sjukt pepp på helgen, och har ett grymt peppat mood just nu. Hoppas det håller i sig ;)

 

Igår fick jag lite presenter och Robin får priset för bästa presenterna. Älskar presenter, tycker det är så fint och personligt om man lyckas så bra som Robin gjorde igår. Världens mysigaste tofflor, nya underkläder och pengar till en grej jag ska köpa, min älskling vad du är snäll <3.


Idag ska jag få presenter av syster, väldigt nyfiken på vad det kan vara då jag inte önskat mig något speciellt av henne.

Efter jobbet ska jag åka och köpa hårfärg, och sen åka till stallet där det ska ridas, putsat och packas inför tävlingen imorgon. Därefter åker jag hem och äter god mat och öppnar presenter och kollar idol och fotbollen, om jag hinner dvs.

Massa positiv energi i min kropp just nu, grymt härligt! :)

 

 

this birthday girl aint goin' nowhere

Ja då fyller man ju år idag ja! 21 hela år, om jag ska vara exakt :). blir uppvaktad lite med tårta här på jobbet i em och sen lite tårta ikväll också, och sen lite presenter på det.. fint! :)

Efter jobbet ska jag möta upp älsklingen så ska vi åka och beställa lite kakel till hall och uterum! Har tänkt mig något mörkt, glansigt i uterummet. Och något lite mer neutralt mattare i hall och tvättstuga, kanske grått?

Imorgon är det helg igen, blir firande med hela familjen och lite mys. Har en rolig helg att se fram emot :)!
 
 

let it make you, not break you

 
Blev inte mycket till uppdatering igår. Hade inte speciellt mycket att skriva, eller några roliga bilder.
Men idag så är jag på G igen :).

Igår var det hoppträning och jag red i den senaste gruppen vid halv 9, så var inte hemma förrän vid 23. Kändes riktigt sent för mig som i normala fall brukar däcka som en klubbad säl vid 21-22 på vardagar.
Hur som helst så gick träningen väldigt bra! Känns bra inför helgen och bådas självförtroende byggs upp mer och mer för varje vecka så det är väldigt kul:).

Avanmälde tävlingen i Perstorp i helgen, och efteranmälde till Värnamo istället. de hade ett bättre tidschema och något färre starter. 100-110 blir det!
 
Fyller ju år imorgon med! Och det ska firas fredagkväll med familj, samt lördagkväll med kompisar. Sa ju att det skulle bli en rolig vecka :)
 
 

såhär strosar jag omkring idag :)

ja där ser man!

http://livsstil.se.msn.com/style/bli-frisk-med-sex#image=1
 
 

helgen som varit

Sådär ja! Då var helgen över och vi är igång med en ny arbetsvecka. Denna veckan lär dock gå snabb och bli händelserik. Massor att se fram emot, inte minst att jag fyller år på torsdag. Och födelsedagar är ju alltid härliga :).
 
I helgen träffade vi Jocke och Elin och hade det supertrevligt hemma hos oss framför Så mycket bättre. Lite nybakat bjöd jag också på, hehe kreativa Ida :). Något sent in på natten bestämde vi oss för att åka och bowla, och så blev det! Slutade med att vi gick hem till Jocke och däckade där.

På söndagsmorgonen åkte vi och åt en god frukostbuffe :).
 
 

fan vad skönt med helg

YES, fredag! sjukt skönt att ha dig här :). Nu blir det lite pannkakor till lunch och därefter har jag eftermiddagen kvar på jobbet, men det går nog snabbt.
 
Efter det ska jag till kakelhuset och kolla ut något fint kakel och klinker. därefter ska Vanten ridas och fixas med, och sen får jag se vad klockan hunnit bli om jag åker till Josefin eller om jag stannar hemma med Robin. Känner jag mig själv är jag ju ganska så trött på fredagskvällarna, men å andra sidan så saknar jag ju min Josefin :).

Imorgon blir det nog lite mer pill och trix i huset. Idag läggs det golv och målarna sätter upp väv på väggarna! Ska bli spännande att komma hem och se hur golvet ser ut! :D
 
 
 

kläder säljes


100:- / plagg
skynda fynda :)
 

kommer en del 2 på vintertröjor

like your favourite pair of jeans

 

go darker!

Känner att det är dags att göra en ny liten ändring med mitt hår nu! Har haft olika nyanser av rött nu sedan i början av sommaren, och nu känns det som att det är dags att variera och testa lite nytt :). Det är en fördel med att vara mörkhårig istället för blond. Att man kan ändra lite nyanser hit och dit, men det är oftast ganska lätt att gå tillbaka en ursprunglig neutral färg.

Kommer ihåg när jag var blond, jag vågade knappt lägga i en liten ynka slinga då jag vet den långa trista proceduren med att få tillbaka håret i en fin naturlig blond färg. Lycka för er som har det där naturligt skandinaviska blonda håret, riktigt snyggt!

Men ja, tillbaka till det jag ska göra med mitt hår. en mörk mörk brun färg vill jag ha. Inte svart, men väldigt mörkt. Mitt hår börjar få ganska rejäl längd nu, då tycker jag det är så snyggt med riktigt mörkt hår :)


den här tjejen är inte bara sjukt vacker, utan har också precis den hårfärgen jag tänkt mig!
 
 

Julledighet

Sitter på jobbet och har precis gått igenom lite dagar jag tänkt vara ledig över jul och nyår. Tar 3 dagars semester och får 12 dagar ledigt, det är ganska härligt! :) Inte ofta det är så många klämdagar, synd bara att jag inte har någon semester eller roligt att spendera ledigheten till. nej det blir en jul och nyår hemma, vad jag vet änsålänge. Jisses, om 1 och en halv månad är det jul.. tur inte tiden går fort ;)

Hoppträningen igår gick bra! Vi utmanades och flög över lite högre hinder än vanligt. Kul att testa hans förmåga och sinne för höjder. Han förhoppar sig väldigt mycket dock, så vi fick ta det lite lugnt.

En svårighet som vi tidigare haft fick vi också bekräftat igår där vi inte var riktigt överrens, jag och Vanten. Det som syns på förra veckans hoppträningsfilm jag la upp, är att högersvängar är riktigt tufft. Och igår var det väldigt svårt att få in hans vänsterbog mellan skänklarna, han blir "sne" helt enkelt.

Nåja, vi fortsätter att repa markarbete här hemma så ska det nog lösa sig tillslut :). Idag blir det dock lite longering, tror han har träningsvärk efter jättehoppen igår.
 
 
 
 

No matter what's in our way

Har som vanligt varit dålig på att skriva i helgen, men bättre sent än aldrig :).


Helgen var kul! I fredags träffade jag Elin och Cecilia och lagade mat och kollade idol med dom.

I lördags arbetade jag och Robin hela dagen i huset. Målade och städade och hade oss (Y). På kvällen svirade vi dock om till partykläder och begav oss till Jocke och Andres där det väntades lite party! Efter det drog vi in till stan en stund, och därefter åkte vi hem. Lite sega på söndagen, vaknade vi upp och åkte och åt en god pizza ;).

Har inte tagit en enda bild i helgen, vilket är väldigt synd då jag tänkte ja lite bilder på huset men det glömde jag totalt bort i all städning och renovering, tyvärr ”/.


Men idag är det dags för hoppträning med mitt hjärta, blir skoj :)

 

 
jag och vanten har samma hårfärg :)
 

Nu tar vi lite helg på det!

Sådär ja! Ändrade om lite snabbt här på bloggen! Eller ja, jag la in en riktig header och det blev ju rätt fint faktiskt :).

Nu kurrar det i magen och jag är sugen på lunch!

Idag ska jag åka till stallet precis som vanligt, och efter det tänkte jag åka in till Elin och Cecilia och kolla idol och lite sådant mys. Har en väldigt stressad känsla i kroppen idag, det gillar jag inte alls..

Måste fixa lite presenter idag med, för imorgon ska vi på inflyttningsfest för Jocke, och födelsedagsfest för Andres. får åka inom stan lite snabbt och smidigt innan jobbet bara.

För övrigt blir det lite pill i huset imorgon och förbereda för målarna som kommer nästa vecka :). Köket håller på att sättas in, gud vad fint det blir!! Ska ta lite bilder i helgen :)!!

 
 
 
 

RSS 2.0