Mot götet

Ibland är det bara så skönt att komma hem och krypa ner i min goa säng med lite ljus tända och bara kolla på min favoritserie, äta lite gott, och somna kl 10.

Idag ska jag till Scandinavium med Johan och fixa lite grejer, därefter tillbaka till halmstad och full fart till Robin som jag inte träffat på nästan hela veckan(!?)

Och imorgon åker jag och han till göteborg och tar in på hotell , shoppar, myser, äter och bara har det trevligt hela dagen och hela kvällen/natten/morgondagen.


g'night

Jag är helt slut, helt slutkörd i vartenda liten kroppsdel efter dagens träning, jag vågar knappt somna med rädlsan och förtvivlan om hur gott min träningsvärk kommer smaka imorgon. Dumbolinisen var så duktig i alla fall, men man får jobba och kämpa tills man är alldeles blå i ansiktet ;)
Jag måste ju också tillägga att, vilken motivation och inspiration man får i detta vädret, jag får ett slags lyckorus i hela kroppen, och humöret är på topp, det är bara fantastiskt vad man kan älska detta land, allt blir så mycket roligare när vädret är såhär.....( känn ironin !!)

Nu kryper jag mig ner i sängen och fortsätter kolla på mitt heliga desperate housewives innan jag somnar.
nighty, nighty!



beach wear

släng era HM bikinis i väggen(jag har 5 st därifrån så inkluderat mig) DET BLIR INTE MER RÄTT ÄN SÅHÄR!
Lite urplockade favoriter.
herre skona mig, i want them all!

rock the freaking leggings!


trenderna som förstörs

Jag tycker verkligen det är tragiskt med trender som förstörs, snygga, hippa, coola, fina "trender" förstörs, det görs kopior, de säljs inte i limited edition osv.
* Den rosa mjukisdressen - Jag kan börja med den mest klassiska, den rosa mjukisdressen. Jag tycker rosa är en extremt vacker färg, men skulle aldrig få för mig att gå och köpa en rosa mjukisdräkt, för vad defieneras en rosa mjukisdräkt med? jo, en kletig fjortis med tre clips i håret.
VS
* Löshår - Löshår är verkligen en perfekt lösning för folk som verkligen vill ha längre hår men inte har egen grov hårväxt, likaså för de som har väldigt tunt hår, gör en fin hårförtjockning och walla, awesome! Men nej, löshårets geniala effekt är dessvärre förstört av människan som uppfann clips, mycket tragiskt.
VS.
* Americano shortsen - jag tycker de är så fna och sjukt tuffa, något att sticka ut med, eller hur? Nej inte riktigt så heller, de säljs i alla möjliga former och finns överallt för 299 :- vilket innebär att alla med sina studiebidrag såklart går och köper dom och klär upp de med ett par vita lackerade pumps med en rosett på tån och ett vitt bomullslinne.
* Jeffrey Campbell - För det första har jag ingen speciell uppfattning om dera skor, har fortfarande inte bestämt mig om jag tycker de är gräsliga, eller relativt tuffa. I vilket fall som helst, så har ju alla gått och blivit galna i de svarta läderimiterade med nitar på, och sålart(!) de USA utformade tygklackarna. säljs också tusen kopior för övrigt på många internetbutiker för 200-500 :-, så roligt.. nej det borde vara förbjudet :( Bara en tidsfråga innan alla springer runt med dom med 90 graders benvinkel.
* Adidaströjorna - Så sköna tröjor, och fräscha och fina, visst blir man sugen på att köpa en? .....
det finns mycket, mycket mer.. men jag kan ändå inte sluta tycka att det är så tragiskt att man inte kan använda vad man vill för att det jämförs med hur majoriteten bär upp det.

new in

Fyndade två riktigt tuffa väskor igår på internet igår, tycker dom var lite to die for :)

by Stockh lm


Torsdag och nya naglar

Torsdag, torsdag, torsdag..snart fredag vilket betyder HELG, vilket betyder avkoppling, mys och enbart chill all weekend long. Ska bli så otroligt skönt, min energi har legat i botten hela veckan och jag har inte haft någon kraft till att göra någonting, så en lugn och harmonisk helg i Landeryd med min pojkvän låter för mig just nu som himmelriket.

 

Men innan det är helg så ska torsdagen avklaras också, efter jobbet åker jag direkt till Frösakull och ska få mig lite nya naglar av syster yster, skönt men framförallt väldigt behövligt!

jag o sara :)


Ra-re


Trötthet

kan vara den absolut sämsta lista som någonsin gjorts, om de tror att de 10 sakerna gör dig pigg som lider av trötthet, riktigt dåliga ideér! :P

  1. motionera
  2. drick kaffe
  3. hoppas
  4. le
  5. ring någon som gör dig glad
  6. ring någon som gör dig arg
  7. ring fel
  8. lek kurragömma
  9. fiska
  10. jonglera




alla hjärtans dag

Ja, alla hjärtans dag är det ju med. Slänger väll iväg ett hjärta och lite extra mycket kärlekshälsningar till den självklara, kärleken <3

what makes you beautiful


no make-up

Vill ni veta vad jag tycker är mycket intressant? Eller intressant och intressant, lite underligt och mycket störande snarare..
Alla dessa människor som lägger så mycket tid med att lägga upp bilder på de själva på facebook, som dessutom är så överredigerade så de nästan ser bra ut. Jag drar inte alla över en kant, utan just bara de som gör om sina bilder så de inte ens ser ut som de själva, och dessutom en jädra drös med smink kladdat i hela ansiktet också.
alltså fine, låt fjortisarna vara fjortisar.. okej att de har tre tjocka spindelbens ögonfransar och orange foundation. Men de andra, 18+? vad händer känner jag !? riktigt sjukt på hur vissa sminkar sig, kämpar med deras hängpattar för att få upp de till hakan och redigerar sina bilder osv.
Jag vet inte, bara något som jag stör mig på väldigt mycket.
Alla bilder som jag lägger upp här på bloggen, (lägger sällan upp på facebook) är i princip nästan helt osminkade ( bortsett från när man ska ut eller liknande då pudret, mascaran och läppglanset åker på.
Jag tycker nästan inte smink är fint längre. Satsa på håret, kläderna och accesoarerna istället, and walla you're good to go!

Lördag med josse ♥

Titta josse jag fick också ett hjärta :D
Min fina vän Josefine och jag hade planerat en liten utgång i Lördags, och det blev det också! båda nyklippta och fina :)

fredagen i all ära

Gud vad underbart det var att träffa dig igen älskling, saknar dig redan finis <3 Vi var och åt på lilla krogen i värnamo, därefter åkte vi hem och bara myste och på lördagen vad det dags för mig att bege mig hemåt.
förresten katta, om du läser detta, vet inte om jag har drömt det eller ska du åka tillbaka imorgon? =/ tror jag har drömt det, för måste träffa dig igen, love!
gjorde båda bilderna användningsbara, if u know what i mean ;)

Ain’t you beautiful, you’re home <3

Idag blir det snabba puckar, åker direkt från jobbet mot gnosjö till Katarina som nu är hemkommen för någon vecka från USA. Ska bli så roligt!

 


osteopati

Nu är min första osteopatibehandling avklarad, och vilken grej det där är, magiskt.

metodens uppgift är att rätta till kroppens obalanser och skapa det bästa möjliga utgångsläget för hälsa och välmående i ens kropp där man kopplar ihop kroppens tre grundprinciper. Vart väll något skeptiskt till det, men kände att det var värt att testa, och nu har jag flera behandlingar framöver inbokade. Så det ska bli intressant att följa utvecklingen och förhoppningsvis även framstegen. Det kostar en slant, men försvinner mina problem så är det en väldigt billig lösning får jag nog ändå säga.

 


Säg inte att jag inte vågade :)


på promenad

med älsklingen <3

mysigt ska det vara

I dessa kyliga dagar är det mysigt att ha en riktig bamsepäls att gosa ner ansiktet i, mmmm :)

Vissa stunder är bara till för att njuta av

nu kryper jag ner i min underbara säng <3

tragiskt...

Mitt antagligen största kalori intag under en dag har bekräftats och genomfördes under gårdagen, jag blev rädd för mig själv..

1 st 200 g marabou chokladkaka.

två och en halv dubbla ostfrallor.

5 potatisar, sås och stek.

varm oboy, och 4 chokladkakor.

En halv nonstop påse.

1 smoothie

1 hel chipspåse

Lösgodis

 

Detta var även dagsordningen på allt som jag stoppade i mig.

Jag som varit så duktig och skött mig och verkligen engagerat mig. Igår så bara brast det liksom. Men dom som känner mig är väll inte så värst förvånade kanske ändå :)

Men tråkigt, för idag känner jag mig som världens fail bara för det ju...


hurtig?

en liten kvällspromenad avklarad, nu ska jag göra mig en riktigt go smoothie med min nya mixer! :)

RSS 2.0