Fredag alleman!

Oh så gott med fredag!! Ska åka och rida efter jobbet och sen blir det idoltittande hela kvällen! Heja Elin!!!
Spännande med final och allt ju :).

Imorgon blir det lite pillande och fixande ute i huset. Tänkte börja plocka in lite redskap, tallrikar, glas mm i köksskåpen, tjoho på det!! :)
 
Har lite dåligt med bilder, så bjussar på en med mig och almisen :)
 
 

torsdag!

Klockan är eftermiddag, och jag är trött! jag är seg idag. började redan när jag vaknade i morse och har hållt i sig hela dagen lång hittills! tur jag ska till stallet sen och rida för jag lär ju piggna till i det här ruskvädret..

Fick precis information om att jag har tid hos Stefan Andreasson med Vanten på lördag. Stefan är en osteopat, och jag tror det kan vara hjälpsamt att få en professionell bild av hur Vantens skick är i muskler och leder. Inte för att jag vill leta några fel, absolut inte. Men för att kunna sätta honom i en högre träningsnivå vill jag vara säker på att det inte är något som ligger och spökar i någon muskel eller liknande, och om så är fallet så vill jag ju givetvis få det löst.

Blir väldigt spännande!

Var ju på ge-kås igår med. Trodde det skulle vara knökat med folk, men icke då! Var faktiskt rätt skönt att strosa omkring därinne, och inte minst när Robin min finis köper en bread-maker maskin till mig, hoho nu ska här bakas bröd i juletider :D!!
Fick julklappar köpa, så allt det är klappat och klart. Känns väldigt skönt :)
 
 

Ge-kås

Hoppträningen med Vanten igår gick bra, vi har vår problematik som vi måste jobba på tillsammans men summa sumario så gick det bra :)! Idag får han dock vila, då det blev många språng igår så han är nog lite mör idag.

Därför passar jag på att åka till Gekås en runda efter jobbet, med FÖRHOPPNINGAR att det inte är allt för mycket folk! håller tummarna på det :)
 
 
wtf, mitt ena öga är större än de andra?.... eller??

vem är där ute? :D

Hektiska tisdagen är här minsann och jag har precis laddat med lite lunch! Spinner vidare dagen med jobb och därefter åker jag till klitterbadet och drar lite längder i bassängen, så skönt!! Kan ju hoppas att det är lika lugnt som i förra veckan, hade hela längden för mig själv och det var väldigt roande :).
 
Därefter blir det hem fort som attans, byta om och käka lite och därefter åka upp till stallet och åka iväg på hoppträning med min bättre hälft. Han har känts bra nu de senaste dagarna faktiskt, väldigt lösgjord och alert.
 
Önskar jag hade roligare saker att skriva, men det har jag inte. Det här är en blogg, en helt vanlig blogg och jag har inte tidigare kollat hur många som läser här, och har nästan hela tiden trott att jag skriver till mig själv. Jag har ju alltid fört bloggen i det syftet att det är som en dokumentation av mitt liv som är rolig att kolla tillbaka på, men nu har jag förstått hur man ser läsarstatistiken, och det var fler än jag trodde som kikar in här hos lilla mig. vad roligt!!!(?), eller..? Jag själv tycker inte jag är speciellt intressant, och tycker verkligen inte jag skriver om intressanta saker, men något intresse finns det ju utifrån antagligen. Jag vet ju att mina närmsta sitter och läser, men ni andra vilka är ni egentligen? Hade varit så kul att veta.. Är det bekanta som bara sitter och snabb bläddrar igenom om det är några roliga bilder, eller är det folk jag inte har någon aning om vem det är som verkligen läser igenom det jag skriver?
 
Ja, vem är DU?! vill så gärna veta ju :)
 
 

ny vecka!

Nu var helgen över, och vi är inne på en ny vecka och lite närmre julledighet och andra härligheter, gott!

Helgen har sprungit iväg fort som vanligt, men lite nytta har jag hunnit med!

Bland annat gick jag och josse upp tidigt i lördags och åkte och simmade, bastade och solade vilket var väldigt skönt :). Därefter åkte vi och kollade lite möbler och kläder och jag fick med mig lite myskläder hem!

I lördags kväll blev det lite ändrade planer, så jag och Robin gick på bio istället och kollade på Hunger Games, riktigt bra! :)

I söndags var vi och kollade på möbler hela dagen, och fick med oss en ny tv bänk och byrå hem! Är nog inte många veckor kvar tills vi kan skruva upp dom och sätta in i huset, längtar!! :D

Igår körde vi också ut en hösilagebal till Vantens hage, som han och Fanny kan gå och tugga på under dagarna! Blir många timmar utan mat för dom annars, så det här blir förhoppningsvis kalas!

 

 
 

Oops, bootyy

RSS 2.0