snabba cash ikväll

Yuppi yey yey nu är det fredag och helg igen :). Ikväll har hjärtat köpt biobiljetter till Snabba Cash! Ska bli spännande då jag knappt minns de tidigare filmerna och nu kommer den nya, och sista(?) tror jag. Mysigt :)

 

Får se vad jag ska göra med Vanten idag..lång promenad, konditionsträning i skogen, eller markarbete på banan. Han vaccinerades förra fredagen, så han har haft det rätt lugnt de gångna dagarna. Nåja, får se vad det blir :)

 

Imorgon har jag fått för mig att jag vill ut på en utflykt, typ. Kort och gott, vi får väll se :).

 

 
hahah härlig bild på girlsen och jag en utekväll, :*
 

getting there

Åh, är på jobbet.. och är sjukt hungrig :(. Var ingen vidare lunch idag då jag dels såg en riktigt vidrig video i förmiddags som fick mig att tappa all matlust, och sen fick jag dessutom varma en matislåda som varit i frysen, och är inte så förtjust i att värma fryst mat. Men jag tuggade i mig spaghetti och köttfärssås så gott jag kunde :).
 
Nåja, imorgon är det helg igen.. alltså helsicke vad veckorna går fort nu, nästan lite för fort. snart kommer jag vakna upp och vara typ, 30..? nej inte riktigt, men det känns så.

Efter jobbet ska jag raka vägen hem och äta tänkte jag, och därefter blir det ett dressyrpass på Vanten :).
Tänkte klippa honom någon dag nu i helgen faktiskt. Han blir helt olidligt svettig när vi rider, inte så bra.
 
Här reglas det upp väggar för fullt i vårt hus till det som skall komma att bli ett isolerat "uterum". Takpannor läggs på taket och ja, det är på G nu. Såå spännande!!

Nike Air max 90

Sådär, då har jag beställt mig ett par Nike air max, äntligen!! Har haft meeega mycket med bestlutsångest, då det finns hur mycket färger och varianter som helst att välja mellan. Men har nu kommit fram till att en riktig neon doja kan bli rätt tufft ;). Återstå att se, men dessa blev det iaf:
 
 
 
 
 

MILEY CYRUS VMA 2013

MEEEN chillaaaa gorillaaaas!! WHAT?? Miley Cyrus is going nuts!! Smuts, hora, slampa, trash, taackkyy oh bla  bla bla.. MILEY ÄR PÅ LÖPSEDLAR WORLDWIDE, INSANE!!!

Vilken jäkla uppståndelse det blivit över Mileys uppträdande på VMA 2013 för lite ”twerkande” och snusk, hahah SHIT!!

Med 2 ”tofsar” på huvudet, och underkläder hoppar hon omkring och kråmar sig, och till och med tjänar pengar på det !! OMGGGG…..

 

Folk bara MÅSTE lägga upp videos och skriva sitt tycke om detta och framförallt såklart, sprida det!!

 

 ”Wohoo”, så kul!!

Hörrni, varför är ni så lättprovocerade ;) Det är ju riktigt roligt tycker jag! Speciellt att läsa kommentarer på youtube, facebook och bloggar.
Jag hoppas alla ilskna, arga och tagna människor verkligen förstår att det finns ett syfte, och en väl genomtänkt baktanke bakom artisters framträdanden och ”image”.
Och hela Mileys ”förvandling” hände nog inte bara på en dag när hon bokade tid hos frisören. Allt handlar om att skapa reaktioner, rubriker att PROVOCERA FOLK! Och att människor fortfarande är så trångsynta och inte ser igenom det, det är ganska roande faktiskt.

 

Sen är det ju väldigt typiskt att halvbittra uttråkade personer också sprider en bild där man jämför Mileys arsle med lady gagas x). Haha orkar inte med folk ibland. Hur tråkigt kan man ha? Arsle som arsle, who cares? (Kan i och försig förstå en viss humor i det), men nej det känns väldigt bittert hela grejen. Who squats?? Hahahaha snälla någon kom och ta mig härifrån!! x)

 

Kommer alla ihåg lady gagas ”bacon-outfit”, och även många andra knäppa outfits den kvinnan dragit på sig, inte tror ni väll hon har det för hon tycker det är fint och behagligt? Men det skapar REAKTIONER, folk går helt bananas, crazy!! Mycket rogivande tycker jag :).

 

Nae, Miley är grym! Hon provocerar röven av er allihopa trångsynta människor, och jag gillar det! Thats the way to go :).

 

Skrev det här inlägget väldigt snabbt och inte direkt läst igenom det, så det är säkert särskrivning och osammankopplade meningar här och var. Menmen, ibland får jag bara nog av folk så behövde skriva ut lite ord ur min synvinkel. För hallå? Vem är jag egentligen som skall komma här och tro jag vet någon om det här? Jo jag bara vet det, för något jag inte är och aldrig har varit så är det trångsynt. Har alltid varit den som isåfall tänker ett steg längre, bakom allt. Både på gott och ont kan jag säga :). Och dessutom är jag definitivt INTE lättprovocerad.

 

 

 

mellis, kvällis

Mjo, mitt lilla kvällsmål igår (den där idén jag fick i huvudet) testade jag ju. Och det blev väll sådär om jag ska vara ärlig, haha. Trodde det skulle bli mycket godare! Inte för att det var äckligt nu, men var inte mitt största mästerverk direkt :(.

 

Använde mig av ett stort glas, där jag började med att blanda casein choklad-pudding i botten. Och på det smulade jag lite digestive. På det la jag sedan lite blåbär, honung, jordgubbsyoghurt och müsli. Och avslutade med lite varma hallon på toppen.

Blev oförnekligen rätt tjusigt för ögat faktiskt, men blev någon konstistens som inte riktigt föll mig i smak. Nåja allt är väll värt att testa i alla fall :).

 

Idag efter jobbet blir det som alla andra dagar en runda till stallet, promenad med hundarna och sedan idol och därefter sätta på en film, som jag kollar  10 minuter på och sedan somnar jag (Y).
 
 
 
 
Älsklingen och jag i Berlin :)
 

gott och blandat

Nu har jag snart jobbat färdigt för dagen. Varit rätt seg idag faktiskt.. inte riktigt med på noterna som man säger. Nåja, piggnar nog till av en uteritt med Vanten sen. Blir klättring och kondition i skogarna :).

Ikväll tänkte jag gegga ihop en god grej. Eller jag tror det är en god grej, fick upp en bild i mitt huvud på att det kunde vara gott att mixa lite godsaker med yoghurt och lite annat, så vi får väll se! Ska bara få min kräsne inte-ätande-av-något-från-växtriket-eller-något-nyttigt-överhuvudaget att smaka också. Blir en utmaning tror jag men han kan överraska han med (Y).
 
Återkommer med recept eller något om det nu skulle bli gott ;)
 

Framför Idol med mina hjärtegull :*!
 
 

vinterjackor säljes

Vet inte varför jag lägger upp det här i bloggen, då jag inte förväntar mig att få det sålt här men man kan ju iaf testa. rubriken kanske lockar någon ju :).
 
Ska sälja några jackor i alla fall och här kommer dom:
 
Jacka: Hilfiger Denim st S 399:-
 
 
 
Kappa Benneton rosa/cerise st S 499:-
 
 
Vinterjacka från Zara st S fast fuskpäls 299:-
 
Beige höst/vinter kappa från Elvine st S - 399:-
 
0761025008
 

Beställt!

Sådär ja, då var helgen över och arbetsveckan åter igång och jag känner mig faktiskt rätt laddad :). Eller laddad och laddad, jag känner mig pigg kanske jag snarare ska säga. Ja, pigg känner jag mig! :) Helgen har varit bra, och jag har fått träffat saknade och fina vänner! Med andra ord Emma, Moa, Matto & Daniella :D. hoppas verkligen att vi får chansen att ses oftare i fortsättningen!!

I fredags var det godis och film mys med Bianca som gällde, kollade på Baksmällan 1 och 2. Haha tröttnar aldrig, sjuka filmer båda två ;).

 

Juste ja, de där skinnjackorna jag skulle fundera på över helgen har jag nu tillslut valt en och den är påväg hem till mig, men är lite orolig över storleken så jag håller tummarna att den inte kommer i bebisformat :).

 

Passade även på att beställa ett par skor jag suktat efter i några veckor nu. Sjukt balla och de kommer nog bli en stor favorit i garderoben i höst :).

 

Kul avslut men nu måste jag återgå till arbetet igen!..

 

 
Gillar guldkedjan på axeln på denna jackan, syns lite dåligt på bilden dock. Men tycker den är grymt snygg och hoppas på att passformen är någorlunda som jag förväntar mig :)
(skorna är från have2have)
 

Leather jackets

Oj nu får jag lite beslutångest här.. 2 snygga jackor men bara 1 skall hem till mig. Nu blev det lite jobbigt.. tål att tänkas på över helgen tror jag :).
 
 
 
 
 

ed sheeran

Sitter och lyssnar på Ed Sheeran på spotify, och herregud så bra låtar han har på sitt album! Hur sköna som helst verkligen.

Har inte speciellt mycket tid till att sitta här och skriva, och har dessutom ingenting att skriva :).

 

Idag fyller syster 23 år, så det blir till att åka och fira henne ikväll :). Vanten ska få en promenad idag! :)

 

 
 

 

 


love a little horse

Fyfaaaan vad jag är dålig, hahah jag dör!! Skulle ju upp och ge mig iväg på en springtur innan jobbet idag ju, tror ni det gick? Nej! Haha, vaknade till vid 05.30 men bara kände att ååh jag behöver sova 45 min till för att orka med dagen osv osv, ja de vanliga ursäkterna man brukar ha. Och att ”jag börjar imorgon istället”. Så dålig jag är… suck..
Men ska i alla fall upp 1 morgon denna veckan och testa, för testa det måste jag ju göra i alla fall :).
 
Idag står det inte så mycket på schemat, bara jobbet som ska avklaras och sedan stallet. (Y)
 
 

min fina lilla häst

börja springa?

Åh nej.. nu har jag fått en sån idé igen. Kan ibland få för mig att göra nya saker och skapa nya rutiner osv, ofta sugen på att testa nya saker. Och i mitt huvud går jag stenhårt in för att DET ska jag klara av/följa/ göra från och med nu. Kan vara allt mellan himmel och jord, som att sluta äta godis, att promenera minst 4 mil i veckan, att duscha håret i kallvatten. Ja alltså det kan vara allt möjligt. Och jag är väldigt lättpåverkad av ”nya” vetenskapliga forskningar osv. Ett exempel som det finns miljarder olika åsikter och forskningar om är ju tex matrutiner. Enligt den ena skall du äta var 3e timme, enligt den andra ska du fasta osv.

Men nu har jag i alla fall fått för mig att jag ska ut och springa varje dag innan jobbet..åh suck på mig alltså. Vi får väll se hur det går, jag som har sämst kondis också. Haha önska mig lycka till, vi får väll se hur länge det här håller i sig. Jag startar imorgon (Y).

 

Nu är det dags för lite lunch, och ikväll blir det hoppträning! :)

 

 

nananana

Slutar jobbet snart och därefter tänkte jag åka inom eriks hästshop och köpa lite nödvändigheter jag behöver till Vanten och mig just nu. Nya ridhandskar, boots och ett hackamore är vad vi behöver jag och min lillkille.

Efter det ska jag hem och kolla vad som har gjorts i mitt lilla hus idag och därefter tänkte jag ge mig ut på en liten promenad. Eller liten och liten, planerar sällan hur långt jag ska gå, utan blir mest det jag känner för just den dagen. Men under 3-4 kilometer går jag nog sällan. Mellan 4-9 km brukar det bli :).
 
sen ska jag till stallet och rida och pyssla om Vanten, och sen blir det hem och kolla Idol som har säsongstart idag. (Y)
 
Älskling och jag en busig kväll i Berlin

this is what it feels like

God morgon :)

Sitter just nu och kollar upp lite information om att ta BE körkort. Det är verkligen någonting jag behöver och kommer behöva framöver så det hade ju inte varit dumt att ha det! Finns så sjukt mycket trafikskolor bara så vilken är att föredra? Ingen aning.. Vi får väll se :).

Nu är iaf helgen över, och den var mys :) Men josse har bestämt sig för att lämna mig nu och åka till Kroatien, bara sådär… sjukt elakt av henne. Ne skoja, ha massa kul och njut av sol och bad din lille fis <3

 

bild från Kvibille i Torsdags. Han var jätteduktig, vi gjorde två 1m starter, med 12 fel i första och noll fel i andra. Något svårstyrt och av-och på i första rundan, men betydligt bättre flyt och samspelta i andra.

 Åkte därifrån väldigt nöjda :)-

 


massa mys då

Sitter på jobbet och tänkte lite snabbt slinka in ett inlägg här. Känns hur skönt som helst att det är fredag och jag har hela helgen framför mig, älskar känslan! ( ja även fast helgen är över lika snabbt som arbetsveckan...”/).

 

Planerna för helgen ser väll ut som så att jag ska ha mysiskväll med frugan, mysiskväll med pojkvän, och massa mys med min fyrbenta vän. Ja det blir alltså massa mys denna helgen :).

Ska nog måla lite också ute i huset, det är små små lister på övervåningen som behöver målas i vitt så en pensel och lite färg är vad vi behöver. Därefter är övervåningen NÄSTAN komplett. Bara kaklet på toaletten som skall läggas, och murstenen som skall grovputsas! Fönster är bytt och klart i hela huset, gipsskivor uppsatta, och därefter är det bara väggar och golv som skall fixas. Grunden för ytbyggerna är gjutna och klara och där skall det börja reglas upp väggar nästa vecka. Ja det är på G nu, snart så! Jag skulle säga att det är fixat och helt klart för inflyttning inom kretsen av 3 månader. Kanske 2 till och med :).

 

 
hehe gillar min knasiga kompis <3
 

Hej hösten och hästen

God Morgon!
 
Torsdag morgon på jobbet, och imorgon är det fredag.. JISSES vad snabbt det går! Hänger knappt med här..
Regnet har ju totalt öst ner hela veckan, men idag ska det minsann bli uppehåll och sol, så efter jobbet ska jag åka på P&J i Kvibille med Vanten. VÄLDIGT nyttigt för honom att komma ut på lite nya platser och ta in lite nya intryck. blir nog 90 och 100 vi hoppar idag.

Tror nog bestämt att sommaren är över nu va? Känns som att bikinis, shorts och brillor får packas ner. Och fram med bootsen, jeansen och gosetröjorna? :) Gör mig faktiskt ingenting om jag ska vara ärlig. Sommaren har varit grym och det är med gott samvete jag hälsar hösten välkommen.
 
 
 

Bonivant e - Ginus ue - Purioso

Hej där ute!
 
Tänkte ge en snabb utvärdering från hoppträningen med Vanten igår. Jag är nöjd med både hans om min prestation faktiskt, trots att det var vår första hoppträning. Känns som att det markarbetsjobb jag lagt ner på honom under dessa månaderna verkligen "starts to pay off".
Det är fortfarande lite istadigt, landar i fel galopp, svårt för galoppombyten osv. Men överlag så gick han som en prins igår och jag tror vi börjar läsa varandras signaler rätt bra nu.
Hur som helst så tycker han det är väldigt roligt! Öronen framåt och liksom greppar tag i hinderna ordentligt. Han har en fin språngkurva men behöver lära sig att behärska den lite.

Tror det kan bli en spännande resa med denna lilla häst, så vi fortsätter träna på! :)

För övrigt så blir det en liten PW när jag kommer hem, och därefter stallet! Men först ska jag avklara denna arbetsdagen.
HUNGRIG, lunch om först en timme. Korvstroganoff och ris, mums:)!

 
 

Guarden polo club


Min superhärliga nya skjorta från Guarden polo club, köpt på Thomas i Halmstad :).

Efter jobbet idag ska jag iväg och välja ut kakel till badrummet på övervåningen av mitt hus. När det är kaklat i badrummet är nästan hela övervåningen färdig, känns grymt! En totalrenovering av hus tar lite längre tid än vad man räknar med om jag ska vara ärlig. Men det kommer ju bli så fint sedan när det är klart, längtar så mycket!

Senare ikväll blir det hoppträning med Vanten, DET ska bli spännande och jätteroligt :).

Promenera mera

Nästan precis anlänt till jobbet, och min huvudvärk från igår är med mig även idag :(. Finns inget jobbigare än att vara på jobbet och sitta framför datorn med huvudvärk. Hoppas på att  2 ipren ska hjälpa lite granna. Ska försöka komma ut på lite promenader igen som jag för övrigt hållt igång ganska bra det här året, men inte hunnit med i och med hästen.
Kan göra ganska mycket att ta en promenad efter en dag på kontoret framför datorn, innan man svirar om till ridkläder.

Igår var jag ute på en liten promenad med Boss, direkt efter jobbet, blev en runda på ungefär 3-4 km. Och därefter cyklade jag till stallet och pysslade om och red Vanten, min lille gubbe :).

 

 
 

Ny vecka påbörjad!

Ja, då var helgen över och jag är som vanligt lika dålig på att uppdatera här då :).


I fredags var jag och Robin på bio, "The Heat" blev det och ååh så bra den var! Riktigt rolig, och den rekommenderar jag verkligen!!


På lördagen var vi och åt sjukt god mat på Göstas i Steninge. Ryggbiff med nypotatis och bearnaise, väldigt gott! Var en regnig och egentligen rätt trist kväll, men blev jättemysigt trots det! Därefter åkte vi en sväng till grannarna som hade lite festligheter på gång, även där var det väldigt trevligt :).

 

Igår var en lugn söndag, en fika och lite tjat med Josse hann jag med. Och därefter spenderades kvällen i regn på hästryggen! Jakob skulle ge mig en liten rundtur i skogarna runt om hela Steninge, Skepparp och ja, vi var överallt! 2 timmar var vi ute i regn och blåst, men hästarna fick sig en promenad på totalt 1,2 mil :).

 

 

Nu är det helg igen!

Ja, då var det redan fredag och det är lika skönt varje gång. Trodde det skulle vara lite segare att komma tillbaka till jobbet efter semestern, men det har funkat riktigt bra (förutom idag när jag försov mig lite).
 
Nåja, fredagens planer ser ut som så att jag ska till Vanten efter jobbet, pyssla och fixa med honom. Och även gå en promenad tänkte jag, (om bromsarna håller sig borta dvs). Usch vidriga monster de där alltså!

Efter det ska jag möta upp Robin så ska vi gå och kolla lite på MAD-festivalen i Norre katts park. Men det stänger 11, så det blir ändå en tidig och lugn kväll. :)
 
 

Pretty little liars

Aaaah!! PLL är SÅ bra alltså! Definitivt min stil på serier!! High school, tjejgäng, boy problems, spänning osv. Loooove it :D


Jag är så feg för att testa nya serier faktiskt. Vet inte varför, men får alltid för mig att de aldrig kommer leva upp till förväntningarna från den föregående man kollat på.
Så PLL hade jag inte ens några förväntningar om, utan satte mest på det på kvällarna som ett tidsfördriv och för att jag hört många som kollar på det.
Men nu sitter jag här, och har kollat på alla avsnitt som finns ute på internet och stampar fötterna i golvet av ivrighet för kommande avsnitt, gaaah kommer få sitta och vänta på ett nytt avsnitt varje vecka nu framöver. Superjobbigt ju :(


Men avsnitt 9 på säsong 4 kom ut idag så nu måste jag kolla på det ikväll, wiho!! Who is the girl in the red coat?( PLL-tittare förstår :*)

 

 
 

Min semester i bilder :)

Hallå där!
 
Nu sitter jag på jobbet och tar mig en liten snabb paus och lite frisk luft, stekhett på kontoret.. puh!
 
slänger upp lite fler bilder här nedanför från semestern. Även bilder från när jag och Robin var i Berlin med Elin och Jocke! (som för övrigt var väldigt väldigt trevligt). :)
Resten är lite smått och gott, strandhäng, utgångar, bad, lite egobilder osv ;).
 
 
 
 

IM BACK!!

Här har det ekat tomt för en längre tid minsann. Tiden och orken har bara inte riktigt funnits där får väll bli min ursäkt :).
Nåja, tänkte inte direkt ge en detaljerad beskrivning på vad jag haft för mig senaste månaden, men jag kan ju iaf säga att jag haft semester och den har varit väldigt bra på många sätt och vis. :) Nu är jag dock tillbaks på jobbet igen och rutinerna faller tillbaka!

 

Har nog seriöst över 500 bilder att lägga upp. Men det orkar jag såklart inte så slänger upp lite här och vart från semestern bara :).

 

 

 
 

 


RSS 2.0