BIRTHDAY GIRL!

Det här är jag på min födelsedag! Som ett barn på nytt..
 


Och det här är jag om något eller någon inte skulle bli bra eller bete sig ok ;). Watch out!


 
 

dreams and nails

God Morgon världen! Jag hade en sådan sjuk dröm härom natten, alltså drömmar är verkligen helt galna och när jag ska beskriva en dröm för någon, låter det bara skittråkigt och inte det minsta intressant, går inte sätta fingret på vad det är som gör drömmen så unik när man förklarar, haha.

Drömmen bestod i alla fall av mig, Robin och Ashton Kutcher. Ashton var läkare, och hade en läkarstation PÅ nissastigen precis innan Slättåkra rondellen, södergående. Där vart det brukar gå kossor egentligen. Jag och Robin blev i alla fall stoppade, och fick hoppa ut ur bilen och fick oss en ganska intim och annorlunda kroppskontroll. Jag kommer också ihåg att Ashton inte riktigt såg ut som han gör egentligen utan han hade vit rock, och massa utslag över hela ansiktet.  Ja, det är väll nästan allt jag kommer ihåg, låter ju verkligen dö-tråkigt nu? Blir alltid så.. hate it! :(


Är så glad att jag började spara ut mina egna naglar igen alltså! Efter all tid med akryl är det såå skönt och fingrarna känns inte lika ”korviga” som de gjorde tidigare. Nej, tumme upp för välskötta naglar. Den bästa accessoaren i världen (Y).

måndag

Jaha ja måndag igen då, förstår inte vart dagarna tar vägen. På riktigt, var det inte nyss fredag?

I fredags blev det till att träffa Millan minsann :) Vi åt gott på Harrys med ett glas vin och bara snackade och hade det mysigt, fina du <3!

Därefter blev det inte många knop gjorda, utan det var raka vägen hem till sängen och sen tog den kvällen slut.

 

Lördagen spenderades i Särdal med föräldrarna och pojkvän, och mot kvällen blev det ut och äta och därefter bio. dock somnade både jag och Robin på bion haha, men jag vaknade till i slutet av filmen och utifrån det att döma tyckte jag i alla fall att den verkade bra ;)!

 

Idag blir det träning efter jobbet, och därefter inget planerat. Ska nog laga en tacopaj idag, mums :)!

 

 


Fredagskvällen :)


waaa vad händer

Jisses, vilken bloggmotivation jag haft den sista tiden, nästan skrämmande! ;) Nej, men jag har väll inte haft något intressant att skriva. Inte heller har jag haft eller harmycket tid över till att skriva av mig, även fast jag tycker det är så skönt ibland.
 
jaha ja, och där kom hålet i huvudet.. vad ska man skriva en fredag som denna..
dåligt väder, trött på morgonen, jul snart, gymmet sen, kalas ikväll.
haha brukar se ut ungefär så! ;)
 
Nej men på riktigt, jag har faktiskt börjat träna! Jag har inte riktigt fått in det som en rutin ännu, men det är på G och 4 gånger i veckan besöker jag i alla fall gymmet. Det tycker jag är lite duktigt om jag får säga så:).
 
Lägenheten vi bott i under kort skall sägas upp, dags att flytta vidare mot större vyer helt enkelt, bara en rejäl renovering ifrån flytt. (Y)
 
Också har jag nu börjat på min andra bokföringskurs, dit går jag 1 gång i veckan och kommer vara klar med den i april 2013.
 
Ikväll blir det födelsedagsfirande med tjejerna, cheers to that!
 
Det var väll allt, ciao!
 
 

those small things, making you happy

Ibland kan de där små sakerna, bara kännas så mäktiga.
 

en liten snigel

 
 
en ganska liten Ida :)
 

love in Greece


RSS 2.0