Kontinentalsäng

Huum, det här med inredning hörrni. Det är lite svårt faktiskt om man får erkänna det. Speciellt till en lägenhet då man får gå efter en bild i huvudet hurdan lägenheten ser ut och vad som kan sättas på de olika ställerna. Självklart har vi lite mått uppskrivna såklart, men det är ändå tufft!
Säng, matbord och stolar är köpta så en bit på vägen har vi kommit och det känns skönt att det är avklarat och att vara ute i god tid!

Imorgon blir det en tripp till IKEA också, alltid behövligt och jag har lite saker på min lista som kan bockas av där, fint!
någonting som både jag och pojken min är överrens om, så är det att vi strävar efter att skapa den där riktigt riktigt mysiga känslan i lägenheten. Relativt svårt faktiskt.. i och med att planlösningen kräver väldigt mycket genomtänkande. Men som sagt, hos oss ska det bli myysigt. Det är en etage-lägenhet, så det är 2 våningar som ska inredas och fixas.
åh sängen är helt underbar. Vi valde den högsta och maffigaste som fanns i butiken, och inte nog med det utan vi beställde de högsta benen till, så vi kommer sova i himmelen någonstans.. skämt åsido, hehe! ;)
Nej men visst ser den härlig ut? :)

du som gav mig styrka..mitt hjärta, min vän


be strong, cuz' i know u are!!
oh and by the way..
I love you

la la la love

woppaaa! nu händer det saker minsann, om ca 2 månader lämnar jag Landeryd och blir sambo. Det känns braaaaaa det här :)!
Och imorgon är det midsommarfirande som gäller. Ingen aning om vad jag ska ha på mig, ingen krans, ingen dricka, ingen skjuts..jajamensan det låter som mig det, alltid ute i sista sekund!
Ikväll blir det lite mys med älskling, inget speciellt planerat kanske blir det någon bio, var ett tag sedan sist. Vi får väll se helt enkelt.
På lördag har jag bokat dejt med katta, åh miss u ♥!!!



RSS 2.0