Im not like you

Ska jag berätta vad jag tycker är intressant? Eller rättare sagt, vad folk tycker är intressant? Eller vänta hur blir det nu?, Jag tycker det är intressant att spekulera kring vad folk tycker är intressant att veta och läsa av rent intresse! Såja där fick jag till det..

 

Har ni tänkt på det, att ni som läser bloggar, är inne på facebook, läser tidningar, böcker osv osv… alla har vi någon eller något vi gillar att följa. Syftar faktiskt mest på bloggare och facebook:arna, men alla följer vi någon/några bloggerskor, eller ha någon/några personer vi kollar profilerna på facebook lite oftare än andra.

 

Vad dras vi av egentligen? Varför läser vi bloggar, och varför skrollar vi ner på ”news” på facebook egentligen? På riktigt, varför bryr man sig egentligen om att någon har varit ute och gått en runda, varit på en pw med sin hund, varit och shoppat, varit och ätit, varit och solat osv osv..

Bloggar man tycker är intressanta att läsa, är de som dagligen framställer sig och sina liv som perfekt/a.  Att de har den perfekta pojkvännen, perfekta livet, perfekta jobbet. Folk som har ”hemliga projekt” på G. Folk som ”tomten” kommer med saker till. Folk som kör på blondinbellas motiv att ” jag är så nöjd med mig själv och tycker att jag är vrålsnygg, och därför tycker andra också det, confidence girls!!” ( Alltså snälla..? )

”look of today” ”new in” ”dagens outfit” ”Fredagsmys”  “Rainy Tuesday” “ “Gårdagens” Ja, ni vet alla hur rubrikerna rullar.. Och jag vet ju såklart också, jag skriver ju precis likadant, okej tar väll lite credit till mig själv för att jag tycker definitivt inte att jag är ett extremt fall, och tror inte jag är något jag inte är, så någon extrem ”look of today-are” är jag ju inte riktigt.

Jag vet att många nappar på detta jag skriver, vissa håller med och förstår mig hur jag menar, andra tycker bara att jag är någon psykobrud med knasiga tankar.

Men icke är jag konstig, för jag har ännu inte sagt vad jag tycker, så var inte fördomsfulla riktigt än. ;)

 

I alla fall, mitt syfte med inlägget och anledningen till varför jag ens skrev det, är för att det stör mig. Det borde inte störa mig, eftersom ens blogg är bara ens personliga sida där man ska kunna göra precis vad man vill! Facebook däremot är ju enbart offentligt. Men då tänker jag såhär.. varför länkar man då sin blogg på facebook, om man INTE vill att folk ska veta vad du gör eller se någon bild på dig själv som du blev nöjd med? Jag själv har ju länkat min blogg några gånger på facebook, men varför egentligen? Det är så konstigt, hela konceptet..

 

Jag har 1 kompis som förstår hur jag menar, 1 som verkligen vet precis hur jag menar, och förstår på vilket sätt jag stör mig. För jag stör mig inte på personen bakom datorn, utan stör mig på hela konceptet och försöker återigen innerligt bara begripa mig på människans motiv, tänkande och handlingar. Förstår dock inte varför jag hela tiden ger mig den sortens ämne, eftersom jag bara har 1 kompis som förstår hur jag menar, jag hoppas att du läser K för du vet ju att det såklart är du.

 


Utkast: April 29, 2012

ojdå, det var inte mycket till uppdatering här inte. Skyller väll på att jag faktiskt haft en ganska hektisk vecka. Har jobbat precis som vanligt hela veckan, och inga speciella incidenter har inträffat, men har däremot haft fullt upp och inte mycket vidare "dö-tid". Känns alltid lame att sitta och skriva upp vad jag har gjort varje dag i ett inlägg så jag skippar det idag. :)
biig love to pixlromatic !! ;)

Helgen

Jaha ja, återigen måndag och jag begav mig ut på en promenad efter jobbet eftersom solen glänste lite granna bakom molnen, när jag gått 1 km börjar det spöregna och blåsa extremt mycket.. då hade jag bara(!) 4 km kvar, underbar känsla!
Helgen har varit skön, i lördags var jag och fina tjejerna och åt plankstek på Norre Port..mmm himmelskt gott! därefter gick vi till bulls och så var vi där i många många timmar, tills vi till slut gick till moon och Alex Moreno, dock var det inget att hänga i julgranen "/ musiken var fantastisk, men folket.. ja man kan ju få lite spel på de hoppande kängururna som häller sina drickor hej vilt över alla andra på dansgolvet, nae där drogs humöret ner lite granna, så vi gick hem lite tidigare och därefter däckade vi. Skulle dock resumera kvällen som jättemysig! :)

förstå

I

3 common lies from guys:

I’m sorry, I love you, I wont hurt you.

3 common lies from girls:

I’m fine, I’m not mad at you, I don’t love you.

 

 

  • Life doesn’t hurt until you think about how much things have changed, who you’ve lost along the way, and how much of it was your fault.

 

 

 

  • Sometimes I push you away because I need you to pull me closer.

 

 

 

  • It really sucks when the person who can make you feel better, is also the reason why you cry.

 

 

 

  • Sometimes you have to forget how you feel, and remember what you deserve.

  • “Bitch!” “Asshole!”

“Idiot!” “Jerk!”

“I love you” “I love you to”

 

 

  • “I Promise” “I am sorry” and “I love you” all have eight letters, but so does bullshit.

 

 

 

  • Behind my smile is a hurting heart. Behind my laugh, I’m falling apart. Look closely at me and you will se, the girl I am isn’t me.

 

 

 

  • It goes from “babe” to “bitch”.

“I love you” to” I hate you”.¨

“I need you” to “fuck you”.

“You’re my everything” to “ you’re nothing”.


I do not hook up

tired of trying, sick of crying. yeah im smiling, but inside im dying.

you make me wanna la-la

Blev inte riktigt som planerat ikväll, ingen Sara och Fredde och inget Harrys, så jag och Robin tog saken i egna händer och fixade vår favvo-mat och tog take away från norre port. Ox-planka sitter aldrig fel för oss två gottegrisar! Därefter åkte vi till hemmakväll och hyrde film och köpte godis, chips och läsk, och nu är det sovdags för Robin min lilla arbetsnarkoman jobbar imorgon medans jag sover hela dagen lång, feels gooood!


haha vi var verkligen förvånade att det var möjligt att ta med plankstek hem!


typiskt barnungarna Ida och Robin att beställa HELT naturellt med bara mos och kött ;)


Hittat ett fett redigeringsprogram för telefonen, massvis med skojsiga effekter :)

en riktigt lugn fredag

Blev en lugn och skön fredag i Oskarström för min del vilket satt riktigt fint, imorgon ska vi till harrys med Sara och Fredrik för lite gott käk och dryck, mysigt!
Åh juste ja, idag hände det där klassiska, den där typiska Ida-saken som alltid inträffar mig, kombinationen av lathet och den där "äsch-det-är-fredag-jag-behöver-inte" - känslan tar över helt och hållet!
Pratar ju givetvis om att jag skulle ut på en liten power-walk för mig själv, byter om till träningskläder, på med halsduken och träningsskorna, när jag plöstligt konstarerar att det börjar regna igen. Tar av mig skorna, av med halsduken och på med myskläderna, sätter på en film och käkar allt godis jag kan hitta i hela huset, och slutligen sömndags. Yada, huurtig Ida, thats how we do it on a friday...klassisk Ida-sak att göra.
redo för en promenad.. som aldrig blev av.



varför dessa ego-bilderna, när man väl kommer igång kan man ju klicka i evigheter..just dont get it.

Men det slutade upp i myskläderna som jag trivs alllllra bäst i, underbart :)

så sant


neerd

//Tröja, Cubus//Väst, Nolita//Sjal, Rabens saloner//Byxor, RA-RE//
Waaaa- gode gud, mitt hår börjar växa ut nu och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra, om man ändå kunde ha lite långsammare hårväxt så man kunde tänka lite också...
En tönt på toaletten en torsdagsmorgon som använder Instagram, b-b-b-z.. ;)

lite sådär halv-ego

//Jacka,Rock n' blue by stockholm// Tröja honky dory//Fur,Hollies// Shoes, N.D.C//


skönheter på marken :)

Facebook really is for no-lifers..still, i've checked it every single day, but...no more

Facebook är gay..så därför säger vi hey hey, im out.

RSS 2.0