go helg!

En lite blandad helg har det varit! I lördags var det ju tävling och vädret var ju strålande! Det var väldigt lång väntan mellan klasserna, så jag satt och gazzade i solen och blev lite röd om näsan efter en stund i solstolen ;) Så ja det blev en lång dag, men tack vare vädret blev det väldigt trevligt trots allt. Resultatet för Vanten och mig var väll lite sisådär. Första klassen, helt klart godkänd. I andra klassen stod ett annat ekipage i vägen för oss och det blev pannkaka helt och hållet. Jättesynd, och väldigt irriterande att domaren ändå lät honom starta utan ens en liten varning. menmen!
 
När jag kom hem, svirade jag om till lite finare kläder och begav mig in till stan och satt på uteserveringen med Elin och Molly i några timmar, mysigt!
 
 
Igår var det ju också strålande väder, så på kvällen tog jag och Robin och packade med en liten picknik och en filt och cyklade ner till havet och satt på klipporna och kollade på solnedgången och fjantade runt lite i vår ensamhet, helt klart hög mysnivå på det!
 
 
 
 

idag är en ny dag

Idag är en ny dag, så det är bara att göra det bästa av den. Begravningen igår var otroligt fin och känslosam, och givetvis sorglig. Men känslan efteråt var ändå skön och det kändes som att man fått ett rättvist och förtjänat farväl. Även fast minnet från dagen då det hände kommer finnas kvar och bilderna i huvudet finns kvar, så känns det ändå lättare nu. Nu minns jag inte längre honom från den dagen, utan nu ser jag framför mig hur fin begravning han fick, och att så många bryr sig om honom. Han lever fortfarande kvar med oss i våra hjärtan och varje dag på jobbet.

 

Som sagt idag är en ny dag och jag får se till att göra det bästa utav den så jag ska spendera kvällen hos min fyrbenta vän och förbereda inför tävlingen imorgon. Det blir en lång dag men håll tummarna för oss :)!

 

 

Begravning

Känns konstigt att lägga upp en glad bild idag, idag är ingen rolig dag alls. Det regnar och ser allmänt dystert ut utomhus, och alldeles strax ska jag bege mig till en begravning för får avlidne kollega på jobbet. Fruktansvärt, men det känns nog bättre när jag går därifrån. Ett avslut och hejdå på något sätt, som vi inte fick innan han avled. Känns rättvist att gå dit och han var en väldigt nära kollega så det blir en sorglig stund för oss alla som ska dit.
 
så ja, idag kommer inte vara en rolig dag så jag skriver mer imorgon.
 
 
 
 

love my boo

God dag!

 

Slinker in med ett litet snabbt inlägg här på min frukostrast! Hoppträningen igår gick awesome! Känns riktigt bra inför helgens tävlingar i Värnamo :).

Det är mycket tävlingar framöver så Vantens träningsupplägg är ganska lugnt. Max 40 minuterspass om dagarna, och mycket galopp i skogen ska det bli. Han har trimmats hårt hela vintern när tävlingssäsongen legat på is och ska han orka med hoppträningar, terrängträningar och tävlingar så får det bli lite lugnare ridpass utöver allt det :).

 

Idag ska jag ut och springa när jag kommer hem och sen till stallet, mycket mer än så blir det inte :).

 

Dagens klädval är en topp från Sheinside, byxor hilfigher och ett par goa mockaskor från Lesson2.
 

Tisdag

God Morgon!

 

Sitter och lyssnar på Enrique Iglesias nya album på spotify medans jag jobbar, gott för öronen :)!

Behöver verkligen lite ny musik på min spotifylista känner jag, lite nya låtar att ha i lurarna när jag tränar helt enkelt. Tips??

 

Senare blir det hoppträning med Vanten, har en känsla av att han kommer vara på hugget idag i och med att han inte hoppade någonting förra veckan. Nåja återstår att se :)!

 

 
 

Har på mig mina nya underbara kostymbyxor från Zara, sitter som en smäck och är riktigt sköna!


Mysig helg <3

Vilken go helg det har varit! I lördags åkte jag och Robin till Helsingborg och gick på bio. Need for Speed såg vi, och den var riktigt bra! Till en början tänkte jag ” ääh vafan säkert en wannabee fast and the furious eller någonting” men hade verkligen fel, den här filmen hade helt sin egen charm och var bara skitbra! Får hoppas det kommer fler så småningom :).

Efter det var vi ute och käkade lite, sen vid sen kväll någon gång så åkte vi hem och kollade film i soffan hela natten, myspys :).

Skönt att det är måndag idag och skönt att vädret är så fantastiskt, så jag kan ge mig ut och springa lite efter jobbet, innan stallet. Vantens ”vilo” vecka är över och idag kör vi på som vanligt igen, och imorgon hoppträning och till helgen hopptävling! :)

 

 
 

fredags mys pys

Häääääärligt med fredag!! och fint väder med, riktigt grymt! :D Nästa så man borde premiärgrilla ikväll? eller kanske inte, kommer nog ångra mig när jag kommer hem från stallet vid halv 7 tiden och det börjar bli mörkt :p. Nåja, hur som helst så blir det en mysig fredag ändå, då vi får finbesök lite senare av E och J (haha var tvungen att förkorta men menar Elin och Jocke såklart). Så ja, E och J kommer hem till oss på lite gott käk och andra mysigheter. Helt perfekt :).
 
 

torsdag

Hallå där! Fan vad grym jag var igår ändå. Hade ju helt enkelt en skitdag, men lyckades vända om den till eftermiddagen så det blev en jättemysig kväll istället och jag gick och la mig väldigt tillfredställd och nöjd. Väldigt duktigt gjort av mig får jag faktiskt lov att säga :).

 

Och alltså PLL finalen?? Hur bra var inte den då?? Alltså jag dör, jag totalt ÄLSKAR denna serien. Den är bättre än allt jag någonsin sett utan tvekan!! Så jävla grym avslutning och jag kommer sitta på tårna tills nästa säsong kommer om 11 veckor. Love love love, det har lagts sig mer om hjärtat än någon annan serie tidigare har som OC, one tre hill och desperate housewives som har varit mina STORA favoriter. Ne PLL är helt klart bäst ;)!

 

Måste hitta en ny serie nu bara som jag och Robin kan kolla på tillsammans. Blir kanske inte det enklaste då jag verkligen är en OC/vampire diares/one tree hill/pretty little liars/ desperate housewives – människa, och han är mer Suits/breaking bad/Californiacation/game of thrones – människa. Men äsch vi ska nog hitta någon ändå! :)

 

 
 hade ingen bättre bild för tillfället så fick bli en godnattbild i min lilla siden-one piece

sug på den

Känner mig riktigt inspirationslös just nu...? Varför? så jädra tråkigt..
Har en riktig ful-månad nu också tror jag där man bara är missnöjd med precis allt på sig själv.. mitt hår ser ut som "kom och hjälp mig" typ och måste klippa det. Känner mig hungrig 24/7 och går och småäter hela tiden och ja, jag känner mig allmänt kinkig och småtjurig. Igår och i förgår häääävde jag i mig godis som en jävla kalv, alltså verkligen HÄVDE i mig.. och har legat och svettats och sovit dåligt för det vilket som vanligt bidrar till en lite tjurigare Ida än vanligt.
 
Menmen, idag ska jag försöka ha en riktigt bra dag ändå, eller ja jag ska försöka göra den bra :). Efter jobbet ska jag ut på en springrunda för att rensa huvudet lite och lyssna på lite go musik, och därefter rida ut med Vanten en sväng i skogen och sen hem och ta mig ett långt bad och smörja in mig med en riktigt god Body lotion och ta på mig en ansiktsmask och avnjuta säsongsfinalen av PLL i min mysiga soffa med något gott att tugga på och en varm kopp te!
 
Finns det ingen motivation får man väll skapa sig lite ändå..? :)
 
 
 

Att försova sig..

Ouh skit.. började denna dagen med att försova mig. Klockan ringde inte? Men när jag vaknade gick jag in och kollade på telefonen på ”väckarklocka” och det stod att den skulle ringa 05.30 som vanligt, så nej fattade ingenting utan sprang upp fort som satan och slängde på mig kläder och lite smink och tog med mig mitt nybakade bröd och lunchlådan till jobbet. Kom bara 30 minuter försent så det var inte så farligt ändå :).

Idag blir det ingen hoppträning för Vanten, utan avbokade den då jag tyckte han förtjänade en vilodag idag, samt en ganska lugn vecka ridmässigt hade jag tänkt han ska ha. Han tränar hårt varje vecka, och återhämtning och ”vila” är minst lika prioriterbart som allt annat.
Så denna veckan tänkte jag lägga lite mer fokus på min egna motion istället, utforska skogarna och vägarna här vid kusten lite mer i form av promenader och joggingturer :).

bild från Grekland 2012, åh så härligt!!! <3

 


Perfekt lördag!

Lördagen bjöd ju på trevligheter när lite goa tjejkompisar kom på besök! Fina vänner minsann som kommer med blommor och choklad, hihi blev jätteglad!
Sen åt vi tacopaj med en sallad, lite dipp och gott bröd. Vi hade det supertrevligt och lite senare toppade vi kvällen med chokladfondue och massa goda frukter och lite dricka. Hur mysigt som helst!!

 
 
 
Underbara är ni!!! <3

 


Hopptävling båstad

Tänkte skriva lite snabbt hur det gick på tävlingen igår för mig och Vanten.

 

I första klassen var vi dubbelnolla och 5:e placerade, han kändes riktigt bra och var med på noterna och kändes ridmässigt väldigt avslappnad.

I andra klassen var han också superfin, tills vi kom till den gul kombinationen. Jag red på med alldeles för mycket tryck, vilket jag vet att jag inte får göra utan måste låta honom hitta hinderna själv och speciellt i kombinationer som han spänner sig i. Han smet vid sidan 1 gång och därefter blev han bara uppstressad och gjorde likadant igen så vi blev ju uteslutna vilket såklart  var synd eftersom det gick skitbra till dess!

Det är något vi båda får öva på iaf, att jag inte får ”attackera” honom mot hinderna, och för hans del så får han lära sig att mina skänklar inte är en bestraffning, utan att de bara betyder ”rama in”.

 

Nåja här har jag en film från första klassen iaf ! :)

 
 
 
 
 
 
 

Mot en underbar helg!

HUR skönt med fredag då? :) Det första jag gjorde på morgonen idag var att kolla vad det var för mat på ”matsedeln” idag, på restaurangen vi brukar käka på när vi inte har med oss eget. Och så stod det LASAGNE och jag bara alltså ååååh mumms!!!! Så har längtat hela förmiddagen men får dreggla i någon timme till innan jag får ta lunch. Men åh så gott! Varit sjukt tänd på mat på senaste, mer än vanligt så att säga. Love it!

 

Nåja, idag blir det en mysfredag för mig själv tror jag. Robin är ju i Strängsnäs hos en kompis över helgen så jag är all by myself i huset. Får väll ta igen lite egentid ikväll bara för det, för det kan vara sjukt skönt det med ibland!

 

Imorgon blir det livligare när tjejerna kommer på besök och vi ska ha en riktig girlsnight minsann. Underbart!

 

 


torsdag och noll inspiration

Oj här har jag visst varit lite tråkig i några dagar, men så är det ju ibland :) Har inte mycket att berätta eller skriva om idag känner jag. Men idag ska jag i alla fall ut på en springtur när jag kommer hem, och sen åka till stallet och rida ut med Vanten. Vi har tävling på söndag, i Båstad. Blir kul men hoppas innerligt att väderprognoserna inte stämmer och att det ska bli snö.. då vet jag inte vart jag tar vägen. Som sagt, det återstår att se!

 
I Falkenberg för några veckor sedan :)
 

grym helg!

 
 
Vilken helg, grym helt enkelt!  Och grattis igen Cecilia, 25 åringen!
 
Bjuder på blandade bilder från helgen :)
 
 
 
Mina nya byxor från zara sitter som en smäck!
 
 
 lånade 2 bilder av dig Frida <3
 

Joofama Kenza 9

Gillar min nya skinnjacka från Jofama skarpt!
 
 
Kenza 9 är modellen och jag har storlek 32. Lite sådär perfekt är den i mina ögon!

film från hoppträning


härlig onsdag!

 Hoppträningen igår gick amazing med min Vanten! Så sjukt skönt att haft detta flytet 2 veckor i rad nu och jag är SÅ redo för tävlingssäsongen som snart tar fart på riktigt! :)

 

När jag kom hem ställde jag och älsklingen oss och lagade mat! Klockan var över 10 så jag var trött som satan och somnade gott efter maten :).

 

Idag är en sån där skön dag, inget speciellt skall göras mer än det vanliga. Ingen mat som behöver lagas heller för den delen, utan enbart en springtur och stallet som står på schemat. Och GIVETVIS därefter sätta mig och avnjuta det senaste Pretty little liars avsnittet med något gott framför TVn, klassisk onsdag <3

 

 
 
 

hoppträning och en springtur

Idag är det tisdag och det betyder hoppträning med Vanten!
 
Innan dess blir det en liten springtur! Jag som alltid HATAT att springa, har börjat få upp ögonen för det nu. Jag pressar inte mig själv längre och tänker att " måste klara springa till den lyktstolpen, minst 500 meter" osv utan gör precis så mycket som jag känner för, sen promenerar jag tills jag tycker det blir tråkigt, och då springer jag. Ja så håller jag på och det går SKITBRA, helt chockad över mig själv.
Springer väldigt långsamt och i min egna takt och sen helt plötsligt kan jag känna för att verkligen kuta, så då kutar jag typ 50 meter haha, sen går jag osv.
 
Igår blev det att jag sprang ca 70% av hela rundan, utan att tycka det var tråkigt och utan att "pusha" mig själv, utan gör det bara för att jag känner för det. skitgrym kände jag mig. Detta har ju faktiskt lite att göra med inlägget jag skrev om träningshetsen, att jag tror inte det är en långsiktigt smart eller klok plan att hela tiden kriga med sig själv och tvinga sig till mer än vad du är kapabel till. Kör i ditt egna tempo och för att det är kul, så löser sig resten därefter :).
 
 
Nya klockan som fint pryder väggen i köket! :)
Och mina älskade tavlor från interstil jag också införskaffade mig i söndags!
 
och här ett lite halvbögigt collage jag gjorde, hehe vem trodde att inredning skulle vara så kul? :)
 
 
 

helnöjd tjej!

 
JA då var helgen över och likaså gbg horseshow. Haft en alldeles ypperlig helg där jag i fredags träffade lite goa tjejer och åt  chokladfondue med frukter och kollade lets dance! Benjamin och Kenza it is!! Och i lördags var jag i Göteborg på horseshow hela dagen lång. Hade dock bara biljetter på kvällen så blev till att gå på mässan från kl 9. Hittade nästan allt jag kom dit för att köpa. Men det som var högst upp på listan var ett par ridstövlar, så ett par De Niro fick det bli, helt galet snygga! Dock många veckors leverans så får köpa ett par andra att ha tillsvidare. De jag har nu och har haft i säkert 5 år börjar ge med sig mer och mer..

 

Hann även med att åka in till Centrum och shoppa loss lite på Zara. Hittade några riktigt snygga byxor där som fick följa med hem, och lite tröjor.

Ja en riktig shoppingdag blev det, men det behövde jag. Det enda jag lagt mina pengar på senaste månaderna är inredning och möbler så JA det kändes riktigt skönt :)

 

Igår var jag och shoppade loss lite till, fast denna gången möbler och lite annan inredning. Åh måste visa de underbara tavlorna jag köpte och en gigantisk väggklocka!

 

 

Och nu har äntligen vårt matbords möblemang kommit också så det har jag pysslat med och fixade iordning lite med en grym glasvas från MIO och lite fina blommor i, helnöjd!

 
 

 

 


RSS 2.0